Fashion

Made by me: Clear bag + Copper handles

Blogger Ivania Carpio van Love Aesthetics staat bekend om haar simpele, cleane stijl en haar voorliefde voor mooie materialen. Wij spotten op haar blog deze fantastische clear bag DIY die we met jullie moesten delen!

De doorzichtige tas is een echte must-have en de koperen buizen die Ivania er aan toevoegt, geven de tas een heerlijke, edgy feel. Volg haar stappenplan en je hebt binnen no time ook zo'n hippe tas - voor een fijn prijsje!

Benodigdheden:

- Twee koperen buizen
- Plastic
- Naaimachine of naald en draad


 

Stap 1
Bepaal de afmetingen en bepaal hoe groot de tas moet worden. Deze van Ivania is 40cm breed en 30cm hoog. Omdat plastic naden gemakkelijk kunnen scheuren, heeft Ivania geen naad op de bodem gemaakt. Dus in plaats van twee rechthoeken van 40 cm x 30 cm, snijd je één grote rechthoek van 40 cm x 60 cm en vouw je deze dubbel. Vergeet niet om een paar centimeter extra voor de buizen toe te voegen. De uiteindelijke afmetingen van het plastic zijn dan ongeveer 40 cm x 65 cm.

Stap 2
Vouw het plastic door de helft en knip een vierkant in het midden woor het handvat.

Stap 3
Naai de overgebleven flappen aan de bovenkant vast om zo de vier 'lussen' te creëren waar de buizen doorgaan. Zorg ervoor dat ze strak genoeg zijn zodat de buizen er niet uit kunnen glijden.

Stap 4

Sluit de zak met een naad aan elke kant, maar naai de tas niet helemaal tot bovenaan dicht zodat je met dat stukje overgebleven ruimte de tas nog open en dicht kunt doen.


Stap 5
Doe de buizen door de lussen en klaar is jouw nieuwe tas!

Bron: Love Aesthetics

Deel dit artikel
Back to top