Fashion

Cara Delevingne laat weer een tatoeage zetten

Cara Delevingne is hard op weg om een plekje te krijgen in onze Tattoo Cush rubriek! Het topmodel laat tattoo na tattoo zetten en vandaag was het tijd voor - als we goed hebben geteld - nummer zeven! 
 
Het begon allemaal in mei dit jaar met de Lion vingertatoeage (nr. 1) die ze van Rihanna kreeg, daarop volgde haar initialen op haar hand (nr. 2) en de stempel Made in England' (nr. 3) op haar voetzool. Vervolgens ging ze met BFF Rita Ora samen de tattooshop binnen en kwam ze terug met het woord Pandora op haar bovenarm (nr. 4). Afgelopen maand was Cara in Brazilië, waar ze zelf een fan tatoeëerde! Maar daar bleef het niet bij; Cara liet zelf het nummer 12 in Romeinse cijfers en een kruisje achter haar oor (nr. 6 en 7) zetten.
 
Too much?
Vandaag liet het model het woordje Silence op haar pols tatoeëren. Ze poste de foto op Instagram met de woorden 'Silence speaks when words can't'. En dat brengt de teller dus totaal op zeven, en dat in minder dan een half jaar! Wat vinden jullie; tof of toch een beetje too much?
 
 
Beeld: Instagram Cara Delevingne en BangBang NYC.
Deel dit artikel
Back to top