Fashion

Winterjassen: shop de luxe look for less

Ook wij kunnen het niet laten om op zijn tijd de shop van Net-A-Porter te bestormen en met open monden te kijken naar de onbetaalbare pronkstukken die de webshop in haar online etalage heeft hangen. Leuk om de items in veelvoud in je winkelmandje te gooien, minder leuk om vervolgens de honderden tot duizenden euro's met grote ogen af  te rekenen. 

Ook de collectie winterjassen op de website is om te smullen. Natuurlijk begrijpen we dat het voor het overgrote deel van de bevolking onbetaalbare stukjes stof zijn. Daarom hebben wij de zes mooiste Net-A-Porter winterjassen geselecteerd en betaalbare versies voor je opgezocht. De luxurious look for less is screaming for you!

Genot voor het oog, een aanval op je portemonnee:

  

Links de Balmain Angora-blend coat voor € 5.373, rechts de Giambattista Valli oversized boucle coat voor maar liefst € 2210,67.

  

Links de furry fake fur mohair blend coat van Stelle McCartney voor € 1.380 en rechts het stoere reversible wool blend item van Band of Outsiders met een prijskaartje van € 1.380. 

  

Links het paarse double breasted pronkstuk van Stelle McCartney voor € 1.335 en rechts de relatief 'goedkope' Maje textured-wool coat voor €495.

En dan nu: de betaalbare versies...

  

Relax faux fur coat: € 134,78 via Asos.com
Maroonkleurige jas: € 129,- via Zara.com

    

Force fur jacket: € 99,95 via Nelly.com
Jas combi: € 139,- via Zara.com

  

Fuchsia jas met knopen: € 161,74 via Asos.com
Wollen jas met leerdetails: € 109,99 via Mango.com
Deel dit artikel
Back to top