Fashion

Behind the scene #1

Op de redactie van Fashionscene zijn we dol op alles dat fashion ademt. Een goed gevulde kledingkast, die hard shopsessies en toffe mode-events bijwonen is echter slechts een kleine greep uit het leven van de hardwerkende dames achter Fashionscene. Ook wij snoepen van de heerlijkste cupcakes, liggen dubbel van het lachen om de meest flauwe grappen en vullen onze weekenden met feestjes en bankhangavonden. Naast onze Fashionseen rubriek, nemen we je nu ook wekelijks mee achter de FS-schermen. Kijk je mee?

Daphne was jarig en dat heeft ze gemerkt! De redactie kon het niet laten en overgoot haar werkplek met kleurrijke slingers

Waar slingers zijn is taart. Daphne maakte haar collega's heel vrolijk met stroopwafel- en chocoladecake. Yamyam!


Raquel bezocht met Annemerel (van Annemerel.com en Girlscene) de 'Chanel: de legende' tentoonstelling in het Gemeentemuseum Den Haag waar ze zelf Chanel jasjes mochten passen. Nog te bezoeken t/m 2 februari 2014.

 Ook ging Raquel lunchen met een zonnebril op! Modemerk TOMS organiseerde deze lunch tere ere World Sight Day om bewustwording te creëren over hoeveel mensen er op de wereld nog visueel beperkt of blind zijn zonder dat ze daar hulp voor krijgen. TOMS helpt namelijk per verkochte zonnebril iemand om zijn zicht terug te krijgen! Een mooi doel want wat was het lastig om de zonnebril op te houden tijdens het eten; je zag echt weinig!

Britt was druk bezig met het lakken van haar nagels voor het KOH artikel. Wat is het leven van een stagiaire bij Fashionscene toch zwaar!

Emma en Daphne stormden in de lunchpauze naar de Soup en Zo...

Wat ze bestelden? Een heerlijke courgette soup met parmezaanse kaas en basilicum. Een typisch gevalletje deze-moet-je-geproefd-hebben.


Tess was bij de lancering van WeSC x Happy socks in de Hoogstraat. Wat een coole collab


 
En nam een kijkje in de prachtige Costes winkel in de Kalverstraat. 

Ook Emma mocht de kaarsjes uitblazen, hieperdepiep! 

En weer kon de redactie smullen van allerlei zoetigheden, zoals deze aarbei-room taart! 

See you next week girls! 

xx 
Fashionscene.nl 

Deel dit artikel
Back to top