Winnen

WIN: VIP kaarten Coolcat Fashion & Dance show Release The Beast // Verlopen

Heb je altijd al een fashion show willen bijwonen? Of wil je gewoon bij een vette party aanwezig zijn met dansers van SYTYCD en DJ’s van The Party Squad en Mr. Polska? Grijp dan nu je kans. CoolCat organiseert op 20 oktober in Hollywood Music Hall in Rotterdam een Fashion & Dance show met als thema: RELEASE THE BEAST. En Fashionscene mag VIP kaarten weggeven!

Deze Fashion Show laat met modellen en dansers acht verrassende trend thema’s zien. CoolCat is loud, fun, maar ook sexy: van neon kleuren, comic prints en coole camouflage jackets, tot strak grafisch zwart-wit en kitsch barok goud speciaal voor de feestdagen. Kortom: of je nou van rock rebel, stijlvol glamour, urban, sweet of extravert houdt, in deze show komt het allemaal voorbij.

Release the Beast
CoolCat kiest voor het thema ‘RELEASE THE BEAST’. De keuze hiervoor is eenvoudig te verklaren; animal prints zijn komend seizoen hotter dan ooit en CoolCat doet een oproep om het beest in je los te laten. Flirt, dans en verleid. Kortom: ‘You’ve got it, now show it!'.


 
WIN VIP kaarten
Fashionscene mag van Coolcat 2 x 2 VIP kaarten weggeven voor deze vette party. Picture this: je staat als een baas op het VIP-deck van Hollywood Music Hall met een heerlijke cocktail in je hand tijdens de fashion & dance show van het jaar. Wil jij kans maken? Volg dan de volgende stappen:
1. Like de Facebookpagina van CoolCat.
2. Klik hieronder op meedoen en vul je leeftijd, emailadres en adresgegevens in.
3. Reageer onder dit bericht waarom jij hier bij moet zijn.
4. Duimen maar!Wil je deze kans niet missen?
Make sure you are there! Koop je tickets hier online en scoor een outfit in de Coolcat webshop

Coolcat Party: Release the Beast
Locatie: Hollywood Music Hall Rotterdam
Datum: 20 okt. 2013 
Tijd: 19:30 - 04:30 
Deel dit artikel
Back to top