Fashion

De nieuwe it-trui: Givenchy's Bambi sweater

Vorig jaar zagen we tijdens de Fashion weeks één item talloze keren voorbijkomen; de Kenzo tijgertrui. Een statement trui die het afgelopen jaar een megahit werd. Deze Fashion Weeks spotten we een nieuwe trui die enorme potentie heeft om de tijger trui op te volgen...  

Namelijk de Givenchy Bambi sweater! Vorig seizoen zagen we de Disney-geïnspireerde sweater al op de catwalk. Wat volgde kan alleen maar worden omschreven als Bambi Mania. De front row bij Givenchy was afgelopen zondagavond een zee van Bambi's, van redacteuren tot jonge sterretjes; ze droegen allemaal de Bambi trui.

Baby versie
De Bambi kun je op verschillende manieren stylen. Zo droegen Anna Dello Russo en Lily Collins hem met een riem en blote benen. Of doe een Carine Roitfeld, die droeg haar Bambi met een sheer rok op de rode loper bij het ??Met Ball. Ook Alexa Chung, Elle Fanning en Amanda Seyfried zijn dit seizoen allemaal 'Bambina's'. Zelfs North West, de baby van Kim Kardashian en Kanye West kreeg een gecustomizede baby versie van de trui. Cute!

Tassen
De prijs van deze must-have? De trui is zeer moeilijk verkrjgbaar, maar we  spotten het t-shirt voor € 450,- euro en de tanktop voor € 390,- euro. Even sparen dus. Ook zagen we dat Givenchy zelfs al tassen met de print heeft gemaakt... Ook zij verwachten dus een grote trend. Ga jij sparen voor een Givenchy Bambi item?De must-have de catwalk bij Givenchy's Fall/Winter 2013 show.

Amanda Seyfried in de Givenchy campagne


Alexa Chung in de it-trui in Madame Figaro. North West's custom made shirtje.


De trui op Vogue China's september cover.


Elle Fanning droeg 'm op de cover van Miss Vogue Australia.


Of ga voor een van de Givenchy tassen met de Disney print.

Beeld: Style.com, Vogue, Instagram Kim Kardashion, Vogue China, Vogue Australia.
Deel dit artikel
Back to top