Beauty

Blake Lively verklapt: zo maak je haar beroemde kapsel

It-girl Blake Lively staat na Gossip Girl nog altijd in de schijnwerpers. Zo lanceerde zo onlangs haar eigen bedrijf, stond ze op de cover van ELLE september en wordt ze nog altijd geroemd om haar stijl. En daarnaast is ze het gezicht van Gucci Première, tijd voor wat beauty talk!
 
Blake Lively is nu al meer dan een jaar het gezicht van Gucci Première, maar de actrice zegt dat we  - ondanks haar creatieve drang - geen eigen celebrity geur van haar hoeven te verwachten: "Ik zou graag een parfum creëren als Gucci me in het lab zou toelaten. Ik zou graag 'een neus' zijn - maar ik hoef niet per se een eigen 'Blake Lively geur', ik ben gewoon blij en vereerd om met Gucci te mogen werken. Voordat ik Gucci Première had, mengde ik altijd geuren. Ik nam dan parfum en eau de cologne - omdat je zowel vrouwelijkheid als mannelijkheid wilt - en dan mixte ik ze, soms zelfs met wel vier geuren. Dus ja, als iemand mij ooit in hun lab zou laten, zou dat een probleem zijn."

Hair stylist

Het mixen van geuren blijkt niet het enige verborgen talent van de actrice, ze zegt ook het haar van haar vrienden te stylen als ze samen uitgaan en ze doet soms zelfs haar eigen up-dos voor events: "Ik hou echt van haar, I love doing fun, twisted, cool stuff. Het is altijd messy en gedeconstrueerd. Ik heb een paar weken geleden ook het haar en de make-up voor mijn beste vriendin's bruiloft gedaan."


 
Haar eigen beroemde kapsel
En Blake verklapt ook het geheim achter haar glamoureuze, Californië krullen: "Ik laat mijn haar natuurlijk drogen, want het is van nature golvend. Ik doe het in een knot - echt een strakke ballerina knot - en als ik het er dan uithaal, heeft een mooie wave. Ik weet niet of ik het gezicht voor een pixie crop heb - daar heb je die mooie, kleine elf-achtige features voor nodig. Maar ik vond mijn haar geweldig toen ik het rood had geverfd en het vervaagde tot strawberry, dat was mijn favoriete kapsel."

Beeld: Glamour

Deel dit artikel
Back to top