Fashion

Fashionscene in Londen: Baileys Chocolat Luxe

Chocoladeliefhebbers opgelet! Donderdag 12 september lanceerde Baileys haar nieuwe drankje voor de pers. Uiteraard niet zonder Fashionscene, want Fashionscene’s Emma was aanwezig. In hartje londen kreeg zij samen met de andere internationale journalisten een presentatie én proeverij over het nieuwe Baileys drankje: Baileys Chocolat Luxe.

De exclusieve presentatie werd gehouden in het hippe Bar Chocolat in Londen. Daar kreeg de pers een rondleiding, een heerlijk diner en als afsluiting een chocoladeproeverij met als hoogtepunt het nieuwe drankje van Baileys: Baileys Chocolat Luxe. 

De styling van het event was ook zeker de moeite waard om te fotograferen. Zo werd het eten op een unieke wijze geserveerd en was de aankleding helemaal in de stijl van Marie-Antoinette en Baileys. 

Het nieuwe drankje van Baileys is speciaal gericht op vrouwen. Baileys liet zich inspireren door de stijl van Marie-Antoinette en ontwikkelde de perfecte combinatie van chocolade en alcohol. Deze innovatie was nog nooit eerder uitgevoerd en een van de bedenkers, Anthony Wilson, had drie jaar nodig om tot het juiste recept te komen. Toen hij ontdekte dat Baileys en Belgische chocolade het perfecte huwelijk vormen was het nieuwe drankje geboren. De nieuwe Baileys Chocolat Luxe smaakt naar echte chocolade, zonder dat het te machtig is, en is in combinatie met een framboosje een heerlijk drankje! 

Baileys Chocolat Luxe is verkrijgbaar in de winkels voor €18,99 voor 50cl en is het ultieme drankje voor de winterse dagen.


Presentatie in het hippe Bar Chocolat in hartje Londen.


Baileys proeverij en exclusief diner.


De Baileys Bar in Bar Chocolat.


Het drankje en de op Marie-Antoinette geïnspireerde fles.

Een kleine impressie van de avond.


Fashionscene's Emma bij de perspresentatie.

Deel dit artikel
Back to top