Fashion

Hervé Legér ontwerpt voor Barbie

Een Barbie, daar gaat ons hartje al een tijd niet meer sneller van kloppen. Zeker niet nu we bij het horen van 'Barbie' eerder aan een Haags meisje moeten denken. Maar gelukkig; er is tóch nog een pop waar we wel heel blij van worden, namelijk de Hervé Leger Barbie.

Deze Hervé Léger by Max Azria Barbie mag zich de nieuwe it-girl in town noemen. Waarom? Omdat ze gekleed wordt door Hervé Léger natuurlijk! We herkennen de ontwerpen direct; Hervé gebruikte zijn kenmerkende bandage jurkjes voor de pop. Haar outfit is trouwens niet alleen om een beetje naar te kijken (en te spelen?), we kunnen de items vanaf oktober in de Hervé Léger by Max Azria winkels aanschaffen en via BarbieCollector.com. 

herve leger barbie

En dat is nog niet alles. Elle heeft een heus interview met de Barbie gedaan (we maken geen grap). 

Beschrijf je outfit van vandaag

"Ik draag een klassiek Hervé Léger by Max Azria bandage jurkje met de meest geweldige zwarte gladiator sandalen en een gouden clutch. Het hing er nog even om, want ik had ook een andere Hervé favoriet; een zwart-witte minijurk met laarzen met open tenen en een zwarte clutch met studs. Ik hou van deze outfits, ze zijn leuk, glamorous en een klein beetje edgy."

Draag je Spanx?

"Van plastic zijn heeft zo zijn voordelen, dus de jurk zit als gegoten!"

Waar naartoe zou je deze jurk aantrekken?

"Ik zou hem naar een leuke avond met mijn best dolls aandoen of tijdens een romantische avond met Ken!"

herve leger barbie

Hoe zou je je stijl omschrijven?

"Vrouwelijk, glamorous en elegenat. Ik hou van klassiekers, maar kies ook altijd voor de belangrijkste trends van het seizoen."

Wat is jouw kijk of accessoires?

"Deze pop gelooft in statement pieces to take my look to the next level. Voor deze outfit combineer ik een harness riem met gladiator sandalen om de strakke jurk nog beter uit te laten komen."

Wie is je Hollywood style icon?

"Dat zijn er te veel om op te noemen! Ik ben altijd een groot fan geweest van oude Hollywoodsterren als Audrey Hepburn en natuurlijk ook van de rodeloper-stijl van Blake Lively!"

Wat is het beste advies wat je ooit gekregen hebt?

"Het beste accessoire is zelfvertrouwen. Wat je ook draagt; sta recht, loop trots en houd je hoofd omhoog. Die look zal je er altijd goed uit laten zien."

herve leger barbie

Omschrijf je beauty ritueel

"Ik hou van de nieuwe BB en CC crèmes (tenminste als de dag ooit komt dat ik geen flawless huid heb als ik wakker word). En ik zweer bij eyeliner om mijn ogen er uit te laten springen. De laatste tijd combineer ik dat met een nude lip. Ik ben de meeste tijd kwijt aan mijn haar. Ik hou van nieuwe stijlen, maar ik ga vaak voor een smooth look."

Wat is je favoriete schoenenmerk?

"Ik hou van hakken. Het merk varieert maar ik hou van een statement schoen, zoals de schoenen die ik draag onder de jurk."

Welke trends vind je mooi voor dit najaar?

Colorblocking en stiletto's met een puntige neus. Ik kan niet wachten om wat nieuwe items aan te schaffen, het is het beste moment van ieder nieuw seizoen! 

Deel dit artikel
Back to top