Fashion

Converse goes 70s punkrock

Fan van een rocky stijltje? Dan zit je aankomend seizoen bij Converse helemaal goed. Zij hebben zich voor de nieuwe 'Rock Craftsmanship' collectie laten inspireren door The Ramones, Blondie en Joan Jett. Dit betekent studs, metallic, platforms en gave prints. Need we say more?

Voor de 'Rock Craftsmanship' collectie is de bekende Chuck Taylor All Star in nieuwe (punkrock)jasjes gestoken. Het vertrouwde model kreeg punky studs, een stoere metallic laag of een vette print. Draag de Chuck Taylor met de studs collar onder een (nep)leren rok of gescheurde jeans voor een extra rocky feel. De metallic en beprinte Chuck Taylors rock je onder een zwarte of donkergrijze skinny, zodat ze extra knallen.

De collectie heeft absoluut invloeden van de 70s punkrock, maar dat niet alleen. Zo heeft Converse ook de felgekleurde monochrome Chuck Taylor All Star Platforms van de music inspired collectie aan het assortiment toegevoegd. Wij zijn vooral fan van de platform monochromes, want platforms zijn deze winter namelijk helemaal hot. De lage zwarte platforms zullen super staan onder een maxirok, maar gaan ook heel goed samen met de ruitjestrend voor een grungy look. Check de nieuwe Converse All Stars hieronder!

Chuck Taylor All Star Studded Collar zwart €99,95 (ook verkrijgbaar in grijs).


Chuck Taylor All Star Hi-Phantom €99,95 & Chuck Taylor All Star Hi-Rich Metallic €99,95.


Chuck Taylor All Star Rhinestone Hi €99,95 (ook in zwart verkrijgbaar).


Chuck Taylor All Star Hi-Skull Prints €74,95.


De Chuck Taylor All Star Platform Monochrome Hi's in de kleur Fiery Coral €89,95. Daarnaast zie je de Chuck Taylor All Star Platform Monochrome in gitzwart €84,95.


Last but not least: Chuck Taylor All Star Platform Zip Metallic €119,95.

Deel dit artikel
Back to top