Fashion

Fashionscene test: draag jij de juiste beha shape?

Hunkemöller komt met iets nieuws! Met 'sexy comes in all shapes' ontdek je jouw perfecte bh. Zo'n 80% van de vrouwen loopt nog met de verkeerde maat rond, maar nu wordt ook de vorm van de borst bekeken voor een perfecte fit.

Hunkemöller

heeft onder 1100 vrouwen 27 borst types geanalyseerd waaruit vier bra shapes zijn voortgekomen. De 'Perfect Plunge' is voor kleine tot medium borsten, voor een mooi decolleté en perfect voor laag uitgesneden tops. 'Fabulous Full cup' is geschikt voor de wat grotere borsten, is comfortabel en geeft maximaal support. 'Delicious Demi' is zeer populair en sluit aan bij de meeste borstvormen. De 'Beautiful Balcony' is tenslotte voor medium tot grotere borsten en zorgt door de wijder geplaatste bandjes voor een mooie, open neklijn. Door deze nieuwe benadering weet je nog beter welke beha perfect bij jouw lichaam past.De test
Fashionscene mocht als een van de eersten de nieuwe methode uitproberen. Na een rondleiding langs de vier shapes kregen we een persoonlijk passessie waarbij allereerst de traditionele cupmaat en omvangwijdte opgemeten werd. Die van mij was gelukkig al goed - nu nog de shape! Door middel van een tabel wordt gekeken naar de ruimte tussen de borsten en de volheid van de borsten. Ook fijn; je mag gewoon je eigen beha aanhouden. Ik draag zelf altijd 'Perfect Plunge' modellen, maar de tabel verwees mij naar een 'Delicious Demi'. Ik besloot beide shapes te passen en mij ook even aan de 'Beautiful Balcony' te wagen. Deze laatste was qua vorm duidelijk niet voor mij geschikt, helaas, want er waren hele mooie prints! De demi zat goed, maar gaf verder geen extra beetje 'sjeu' aan het geheel. De plunge bleek voor mij uitendelijk toch de juiste keuze. Mijn pasdame vertelde dat dit soms kon gebeuren omdat iedereen natuurlijk uniek is, het moet namelijk ook bij de rest van je lichaam passen. Dit houden ze dan ook altijd in gedachten bij het vinden van jouw perfecte shape.


De vier Sexy Shapes op een rij: 'Fabulous Full cup', Beautiful Balcony', 'Delicious Demi' en de 'Perfect Plunge'.

Het eindoordeel
Ik vond de passessie erg handig en zeker de moeite waard; ik weet voortaan precies welke modellen ik kan kiezen, maar ook vooral welke ik kan overslaan. Ik denk dat veel dames ook graag willen weten welke shape ze nu het mooiste staat. Ik koos uiteindelijk voor onderstaand roze neon 'Perfect Plunge' model; perfect voor onder een see through top of bij een shirt waarbij je de bandjes mag zien!Gaan jullie ook?
Vanaf vandaag kun je bij Hunkemöller terecht voor een persoonlijke Sexy Shapes passessie door de getrainde medewerkers. Online kun je de test ook doen, maar ik zou aanraden dit in de winkel te laten beoordelen door een ervaren iemand om er zeker van te zijn dat het voor jouw lichaam ook echt klopt. Zijn jullie al benieuwd naar jullie shape? 


Deel dit artikel
Back to top