Fashion

Cara Delevingne als karakter in videospel

Cara Delevingne is unstoppable. De spring-in-het-veld neemt alle merken, magazines en catwalk shows over, maar is allang niet meer tevreden en zingt en acteert daarom ook. En nu kan ze weer iets nieuws noteren op haar CV: ze wordt een karakter in een videospel.

Een paar uur geleden maakte ze via Instagram bekend dat ze een radio DJ wordt in de nieuwste Grand Theft Auto V van Rockstar Games. "I am so happy to announce that I will be a radio DJ in @rockstargames new GTA V coming soon! Tune in! Woop woop." Dit nieuws past perfect bij Cara's tomboy imago, gezien haar stijl en ook verklapte ze al een keer dat ze vroeger liever achter haar Playstation zat dan met Barbies speelde.

Cara deed de aankondiging in een grijze jumper en baseball cap met 'Los Santos' en voor degene die niet in de wereld van videospelletjes zitten: Los Santos is een fictieve stad in de nieuwste GTA V.

Cara Delevingne als karakter in Grand Theft Auto V
Beeld: Instagram Cara Delevingne

Hieronder een teaser van Grand Theft Auto V, maar als we bij de blondine Cara moet voorstellen zijn ze zuinig geweest met haar kenmerkende volle wenkbrauwen...

Cara Delevigne GTA V
Beeld: Instagram Rockstar Games

Deel dit artikel
Back to top