Fashion

Victoria's Secret modellen: kiekjes van vroeger

De torenhoge modellen van Victoria's secret zijn stuk voor stuk prachtig, daar is geen twijfel over mogelijk. Op Instagram posten de Angels dan ook regelmatig foto's waarop ze de ene na de andere perfect picture pose aannemen. Gelukkig staan de dames, ondanks het hoge succesgehalte, met beide benen op de grond en schotelen ze ons ook foto's uit het dagelijkse leven voor. 

Onze favoriete kiekjes zijn de kinderfoto's die ze op hun Instagram-account planten. Van stoere Candice met een baseball pet tot onschuldige Doutzen met zwierende paardenstaartjes. Yes, wij zijn stiekem verliefd op de back in time foto's van deze (voormalige) VS-modellen. Check de hartveroverende plaatjes zelf maar. Wedden dat ook jij glimlachend achter je lapop verscholen zit? Dat dachten we al!

  
Beeld: Instagram Doutzen Kroes

Doutzen was vroeger minstens net zo schattig als dat ze nu is. Met haar paardenstaartjes, onschuldige lach en liefelijke pretoogjes kunnen we niets anders dan vrolijk worden van deze throwback foto.

  
Beeld: Instagram Alessandra Ambrosio

De pruilerige blik van Alessandra Ambrosio heeft de harten van onze redactie doen stelen.

  
Beeld: Instagram Miranda Kerr

"So blessed to have such a wonderful brother", aldus Miranda Kerr, die overduidelijk dol is op haar grote broer. Typisch gevalletje onvoorwaardelijke familieliefde!

  
Beeld: Instagram Candice Swanepoel

Need we say more? Candice staat werkelijk alles... 

  
Beeld: Instagram Erin Heatheron

Met haar babyroze outfit en heerlijk tegenstrijdige houding krijgen we de neiging om Erin Heatheron stiekem in haar wangetjes knijpen; cute!

Beeld: Reporters.be

Deel dit artikel
Back to top