Winnen

winnaars milka crispello

Vorige maand kon je met de actie van Milka ‘elke prestatie verdient een traktatie’, Milka chocolade winnen voor het hele kantoor! Veel Fashionscene lezeressen namen deel aan de actie, maar de lucky bastards waren de mensen op het kantoor van IENS in Amsterdam.



Een medewerkster van IENS vond dat haar collega's een traktatie verdienden omdat ze haar werkzaamheden zo goed overnamen toen zij zelf op reis ging. Daarmee won ze de Milka Crispello-actie en konden haar collega’s zichzelf verwennen met maar liefst 10 kilo aan Milka Crispello’s.


Het team van IENS smult van de Crispello's.

We willen jullie bedanken voor de leuke reacties die we hebben gehad. Bekijk hier een aantal grappige inzendingen:

“Ik heb een heel jaar met alleen maar mannen gewerkt. Ik kwam aan als broekie in een mannenbedrijf en ik heb me toch maar mooi staande gehouden. Na een jaar zijn er twee vrouwen bijgekomen en worden we de SME-angels genoemd! Dat is nog eens een transformatie en een overwinnig!”

“Modellen kunnen ook wel eens iets lekkers eten!!!”

“Na 6 weken bellen, mailen en zeuren met mijn Chinese contactpersoon Xin Xiaoyao en de post en douane (39 mailtjes en 13 telefoongesprekken... ni hao!) heb ik eindelijk geregeld dat de doos met 8,5 kilo knuffeltjes in de vorm van mini drollen, stressballen in de vorm van een panda's en chocoladereephangers voor aan je tas morgen wordt bezorgd. HA HA! Tijd voor Milka Crispello!”
 

Deel dit artikel
Back to top