Winnen

WIN: Wrangler jeans gesigneerd door Lizzy Jagger! //VERLOPEN

Met de Wrangler Denim Spa-jeans kun jij je optimaal voorbereiden op de zomer, de zon en het strand. Deze revolutionaire jeans hydrateert en verzorgt je huid namelijk tijdens het dragen. It-girl Lizzy Jagger is het gezicht van de jeans en is ook fan. Fashionscene mag twee paar weggeven. En niet zomaar twee exemplaren... deze jeans zijn gesigneerd door Lizzy herself!
 
Met de Denim Spa lanceerde Wrangler voor voorjaar/zomer 2013 een baanbrekende nieuwe collectie. Natuurlijke cosmetische ingrediënten in de Denim Spa-skinny jeans beschermen de benen tegen het dehydraterende effect van denim, waardoor de natuurlijke zachtheid van de huid behouden blijft. Als je deze zomer jouw fashionable jeans verwisselt voor een bikini, zullen je benen in topvorm zijn!

Bijzonder

“Denim Spa betekent een totaal nieuwe ontwikkeling in de wereld van de jeans. Als je deze jeans aantrekt, voel je meteen dat ze bijzonder zijn: ze zijn zachter en soepeler dan gewone spijkerbroeken. Het voelt goed te weten dat een denimlegende zoals Wrangler deze nieuwe modellen ontworpen heeft”, aldus Elizabeth ‘Lizzy’Jagger, de ambassadeur van de Wrangler Denim Spa-collectie.

Zomerfruitextracten
De zomercollectie wordt gekenmerkt door levendige, pittige kleuren zoals citroen, meloen en kiwi. De kleurige zomerjeans zijn behandeld met hydraterende zomerfruitextracten. Microcapsules boordevol fruitige weldaad barsten tijdens het dragen open en komen zo op de benen terecht, waardoor de huid gehydrateerd wordt en zachter zal aanvoelen. De Denim Spa-jeans zijn verkrijgbaar in drie modellen: low slim Molly, low skinny Courtney en mid skinny Corynn.

WIN

Wil jij kans maken op deze kleurige zomerjeans? Fashionscene mag twee paar, gesigneerd door Lizzy Jagger(!), weggeven; een gele en een groene. Klik hieronder op meedoen, vul jouw adresgegevens, jeansmaat en kleurkeuze in om kans te maken.

Deel dit artikel
Back to top