Winnen

Drink MARIE-STELLA-MARIS en win mooie zomerprijzen!

MARIE-STELLA-MARIS lanceert vandaag haar nieuwe zomercampagne, waarin alles draait om schoon drinkwater voor iedereen in de wereld. Door MARIE-STELLA-MARIS water te drinken laat je zien dat je ergens voor staat. Namelijk dat je niet alleen voor jezelf zorgt, maar ook voor een ander! En als je meedoet aan deze zomercampagne maak je ook nog eens kans op hele vette prijzen. Win-Win noemen wij dat ;).  

MARIE-STELLA-MARIS

MARIE-STELLA-MARIS gelooft in de kracht van delen. Door MARIE-STELLA-MARIS water te drinken, deel je water. ‘Drink Water  Give Water’. Van elke fles gaat altijd een vast bedrag naar schoondrinkwaterprojecten. Schoon drinkwater voor iedereen is een ambitieus doel en zeker niet een doel wat 1 persoon of bedrijf voor elkaar kan krijgen. Daarom is het belangrijk hier zoveel mogelijk geluid omheen te maken zodat we allemaal kunnen bijdragen aan dit doel.

#ikdrinkmarie: Laat zien dat je voor schoon drinkwater drinkt

#ikdrinkmarie

Tijdens de zes weken durende campagne worden elke week hele gave MARIE-STELLA-MARIS cadeaus weggegeven. Trouwe waterdrinkers worden op deze manier bedankt voor het ondersteunen van het verhaal van MARIE-STELLA-MARIS. We want! 

Drink MARIE-STELLA-MARIS en win mooie zomerprijzen!

Meedoen met de campagne kan simpelweg door een foto van een flesje MARIE-STELLA-MARIS met #ikdrinkmarie te uploaden via de actiepagina ikdrinkmarie.nl. Zie hieronder voorbeelden:

#ikdrinkmarie: Laat zien dat je voor schoon drinkwater drinkt

#ikdrinkmarie: Laat zien dat je voor schoon drinkwater drinkt

MARIE-STELLA-MARIS koolzuurvrij en lichtbruisend (in 0,5L of 1L variant) zijn te koop bij o.a. Albert Heijn, C1000, Jumbo, Plus en Vomar supermarkten, BP benzinestations, Amsterdam Schiphol Airport en diverse horecagroothandels. Meer informatie is beschikbaar op: Marie-stella-maris.com

Deel dit artikel
Back to top