Winnen

WIN: bruno banani Dangerous Woman pakketten //VERLOPEN

Het vijfde parfum van bruno banani staat geheel in het teken van verleiding; 'Dangerous Woman' is opwindend, sensueel en verslavend lekker. Een verleidelijke geur voor vrouwen die weten dat ze met een beetje stout gedrag onweerstaanbaar worden voor mannen. Fashionscene mag maar liefst vier bruno banani Dangerous Woman pakketten weggeven!

Het Dangerous Woman parfum is gemaakt voor gevaarlijk onweerstaanbare vrouwen; meiden met een natuurlijke charme en een vrolijke twinkeling in de ogen die de juiste beslissingen nemen. Over hoe je er sexy uitziet en waar je naartoe moet voor de hipste sfeer. Over wat je moet zeggen en hoe je moet verleiden. Het draait allemaal om het maken van de juiste keuzes – en sommige meiden weten precies hoe je dat doet.Oriëntaalse bloemengeur
Dangerous Woman is een opwindende, oriëntaalse bloemengeur – verleidelijk, vrouwelijk en krachtig. De topnoten zijn zwarte bessen, gevolgd door de vrouwelijke hartnoten rijke kokosmelk en delicate bloemen, met als hoogtepunt sexy basisnoten met onder andere het sensuele Vanille Absolute. Deze geur geeft vrouwen het zelfvertrouwen dat zij nodig hebben om op de typische bruno banani manier te verleiden – om de man te krijgen die zij willen. Een onweerstaanbare combinatie!

WIN
Wil jij dit op en top vrouwelijk parfum uitproberen? Fashionscene geeft vier bruno banani pakketten weg met daarin een parfum, deospray, douchegel en bodylotion ter waarde van € 67,- per pakket. Klik hieronder op meedoen en vergeet niet je adresgegevens in te vullen om kans te maken op zo'n verleidelijke set!Het pakket bestaat uit:
Eau de Toilette 60 ml t.w.v. € 37,-.
Shower Gel 150 ml t.w.v. € 9,95.
Body Lotion 150 ml t.w.v. € 9,95.
Deodorant Aerosol Spray 150 ml t.w.v. € 9,95.
 
Deel dit artikel
Back to top