Fashion

Blogger Billie Rose ontwerpt schoen voor winkelketen Sacha

Bloggers worden geroemd om hun gevoel voor stijl, niet zo gek dat de grote modemerken hier handig op inspelen. Zo lanceerde AfterDRK bijvoorbeeld al een kledingcollectie voor Nelly en ontwierp StyleScrapbook een tas voor Kipling. Nu is het de beurt aan Nederlandse blogger Rosanna Gentenaar die blogt onder de naam Billie Rose. Zij ontwierp een schoen voor modeketen Sacha Shoes!
 
Samen met modeplatform Fashiolista heeft Sacha in vier landen één blogger geselecteerd om een schoen te ontwerpen (Nederland, België, Frankrijk en Duitsland). De eerste lancering uit deze samenwerking is de schoen van Billie Rose die zij vanavond tijdens Fashion Week onthulde.
 

"Wie wil er nu niet een eigen schoen ontwerpen!"
"Billie Rose is een blogger met een brede en eigenzinnige stijl en ze spreekt daardoor een grote groep klanten van Sacha aan. Sacha volgde Billie Rose al enige tijd op de voet, omdat ze vaak Sacha schoenen in haar looks gebruikt. De keuze voor de Nederlandse blogger was dan ook snel gemaakt!", aldus Sacha. Ook Rosanna hoefde geen seconde na te denken over het voorstel: "Wie wil er nu niet een eigen schoen ontwerpen!"
 

 
Stoere cut-out boot
Billie Rose wist tijdens haar eerste designsessie al heel goed wat voor schoen ze wilde ontwerpen. Ze kwam met een aantal inspiratiebeelden en schetsen en het ontwerp was binnen no-time klaar. Het resultaat is een stoere cut-out boot, festival proof, met een gouden gesp en een stevige hak, die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits en stijlen.
schoen billie rose blogger rosanna gentenaar sacha shoes cut out boot boots sacha shoes
De Billie Rose by Sacha schoen ligt vanaf vandaag in de winkel en is online verkrijgbaar via Sacha.nl voor een verkoopprijs van € 99,95.
Deel dit artikel
Back to top