Fashion

Obsessed with my: ringen

In 'Obsessed with my' laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een can’t live without rode Chanel lippenstift, gebreide kabeltrui van oma, die rib-uit-je-lijf designerbag of dat ene festival shirt waar je een flink aantal plezierige uurtjes in hebt staan springen. Deze week Anne-Marleen Cornelissen, freelance creative & stylist en haar ringen: "Zonder sieraden voel ik me niet compleet".

Ik ben obsessed met mijn sieraden en dan met name met mijn ringen. Mijn ringen komen allemaal van verschillende plekken op de wereld, ik houd van reizen en ik bekijk dan ook graag verschillende landen, culturen en stijlen. Ik ben voor mijn werk als freelance creative en stylist veel in het buitenland geweest, maar ook in mijn privé vakanties zie ik het liefst nieuwe landen. Ik vind het het leukst om mijn ringen van dat soort plekken te halen en zo heb ik meteen een mooie herinnering aan mijn vinger met bij iedere ring een eigen verhaal.

obsessed with my fashionscene anne-marleen cornelissen anne marleen stylist freelance creative stijl look outfit ringen how to wear ring accessories kleding

Hippie
De mix van al die dingen die ik overal tegen kom, inspireren me enorm. Hoe meer de stijlen verschillen, hoe spannender het vaak bij elkaar staat. Daarom ben ik groot fan van Instagram, alles wat mij inspireert, deel ik hier direct met anderen, waar ik ook ben. Ik denk dat ik mijzelf ook als een mix van verschillende stijlen kan beschrijven. Ik draag wat ik leuk vind en waar ik zin in heb, niet wat zou moeten volgens de trends. Eigenlijk ben ik een 'hippie' van deze tijd, ik houd van de festival style, maar ik houd er ook heel erg van om op enorme paal hakken te lopen! Het moet voor mijzelf wel vrouwelijk zijn, anders voel ik me niet lekker in mijn outfit. Mijn lijfspreuk is: "Less is more and sometimes less is boring".  Ik houd er echt van om mezelf lekker vol te hangen. Niets één ring; ik knal meteen mijn handen vol. Ik wil gewoon al de mooie herinneringen met me meedragen. 

obsessed with my fashionscene anne-marleen cornelissen anne marleen stylist freelance creative stijl look outfit ringen how to wear ring accessories kledingobsessed with my fashionscene anne-marleen cornelissen anne marleen stylist freelance creative stijl look outfit ringen how to wear ring accessories kleding
 
Must-have look
Ik varieer altijd in mijn sieraden, ik draag waar ik me op dat moment lekker bij voel en wat bij mijn outfit past. Als ik een simpele look aan heb, bijvoorbeeld een basic jeans met een simpele tee met goede pasvorm, style ik mijzelf al met mijn sieraden. Dan heb ik toch een eigen look en zo zie je er ondanks een simpele outfit toch top uit. Ik kan mijzelf ook oprecht kaal voelen als ik mijn ringen niet om heb. Het is gek is hoe het snel je aan zoiets went, het wordt gewoon een deel van jezelf. Zonder sieraden voel ik me niet compleet. Zelf mix ik alle merken en stijlen door elkaar, dat vind ik spannender. Het gaat niet om de prijs, maar om hoe je iets draagt: creëer een eigen stijl en sta daar achter, als jij het mooi vindt, ga er dan voor. Als je je lekker voelt in je kleding, straal je dat uit en ik denk dat die combi de sleutel is tot een must-have look!

obsessed with my fashionscene anne-marleen cornelissen anne marleen stylist freelance creative stijl look outfit ringen how to wear ring accessories kleding
 
Energie
Mode is voor mij energie, er moet leven in zitten anders is het niet spannend meer. Maar neem het allemaal niet té serieus het moet wel fun blijven. Dit creëer je niet alleen met toffe kleding en sieraden, maar ook met je uitstraling. Het is echt het totaal plaatje wat het maakt. Ik wist al vrij jong dat ik iets in de mode wilde gaan doen, op een of andere manier zit zoiets in je en kan je er niet omheen. Als ik naar de nieuwe collecties kijk, kan ik bijvoorbeeld helemaal zenuwachtig worden van enthousiasme. Ach, je moet altijd iets hebben om over te blijven dromen, toch?!

obsessed with my fashionscene anne-marleen cornelissen anne marleen stylist freelance creative stijl look outfit ringen how to wear ring accessories kledingobsessed with my fashionscene anne-marleen cornelissen anne marleen stylist freelance creative stijl look outfit ringen how to wear ring accessories kledingobsessed with my fashionscene anne-marleen cornelissen anne marleen stylist freelance creative stijl look outfit ringen how to wear ring accessories kleding

Wil jij ook met een bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan jouw verhaal inclusief enkele foto's naar info@fashionscene.nl. Waarom is je liefde voor jouw item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in 'Obsessed with my'!
Deel dit artikel
Back to top