Fashion

Gezonde tips van Doutzen, Miranda Kerr & Gisele

Wij doen er zo veel mogelijk aan om goed in shape te blijven en ons lichaam gezond te houden. Helaas beschikken wij over het algemeen niet over personal trainers of voedingscoaches. Topmodellen wel! Zij hebben dus de beste kennis in huis; deze topmodellen vertellen!

Miranda Kerr: "Ik probeer zoveel mogelijk biologisch te eten en ik hydrateer mezelf met veel alkaline water. Ik hou ervan gezond en actief te blijven. Toen ik opgroeide deed ik aan gym en ik doe al zo'n 12 tot 14 jaar aan yoga. Ik hou ervan mijn lijf aan het werk te zetten en het in goede conditie te houden."

topmodellen gezond tips

Rosie Huntington-Whiteley: "Ik ben niet echt van de ingewikkelde dieëten. Ik hou ervan om dingen simpel te houden. Ik groeide op op een boerderij, dus als ik wil detoxen of wat gewicht kwijt moet, eet ik clean en haal ik de carbs en geraffineerde suikers uit mijn eetpatroon. Niks extreems dus, dat is mijn tip."

Lily Cole: "Ik voel me het best wanneer ik granen, zuivel en suiker ban. Maar ik maak wel graag uitzonderingen."

Doutzen Kroes: "Wanneer ik met mijn moeder ben ben ik het gelukkigst en gezondst. Ze heeft me altijd geleerd hoe ik gezond moet eten. Ze kookte uit onze tuin en het was altijd biologisch. Ik ben in het noorden van Nederland opgegroeid met een gezond en gebalanceerd eetpatroon. Wanneer ik reis, heb ik niet altijd de mogelijkheid gezond te eten, dus eens in de zoveel tijd ga ik 1,5 week naar huis. In één tijdzonde zijn, op tijd naar bed gaan en veel buiten zijn doet me dan zoveel goed!"

Frida Gustavsson: "Ik ben geobsedeerd door vinyasa flow yoga en pilates. Sinds ik in Zweden leef waar ze veel vis hebben, kook ik dat veel. Het liefst eet ik vis met ovengeroosterde groenten en aardappelpuree."

Erin Heatherton: "Ik zorg dat ik voldoende slaap, veel water drink en weg blijf van zoete drankjes. Ik vind het fijn om me op gezond eten te focussen en me gezond te voelen."

Irinia Shayk: "Ik drink heel veel water, maar doe niet aan dieëten. Mensen denken dat modellen niet eten, maar als ze mij in een restaurant zien, zou dat verdwijnen. Ik eet ijs en taart, maar het is de truc om alles in balans te houden. Als ik zoiets eet, voel ik me beter als ik daarna een paar uur in de sportschool doorbreng." 

topmodellen eet tips

Freja Beha Erichsen: "In de laatste maanden heb ik geleerd overal te power nappen, dat is de truc voor mijn gezondheid. Maar gezond eten is ook nodig; vooral fruit voor de vitamines. Drink ook veel water, dat helpt voor een gezonde huid. Ik ben ook gestopt met roken!"

Natalia Vodianova: "Het enige dieet wat ik ooit heb gedaan is het bloedgroepdieet, ik doe het nu zelfs al vijf jaar. De grote contracten gaan naar de meiden die gezond zijn, zij hebben die glinstering in hun ogen en die kun je niet faken als je ongezond bent."

Gisele Bundchen: "Wat je er in stopt, komt er uit. Ik ben niet bang om hard te werken voor iets, wat het ook is. Mijn zoontje Benjamin denkt trouwens zelfs dat broccoli een toetje is!" 

Codie Young: "Ik denk dat het belangrijk is om veel fruit en groente te eten. Ik ben een groot fruit-fan!. Ik zorg er ook voor dat ik veel slaap. Sporten is wel nodig, maar gelukkig houd ik van veel lopen. Ik loop van en naar mijn opdrachten in Parijs en wanneer ik kan doe ik aan rennen en yoga." 

Stella Tennant: "Ik denk dat ik eerlijk, gebalanceerd eten het beste is."

Bron beeld & quotes: Vogue.co.uk
Deel dit artikel
Back to top