Fashion

Cara zingt met Rita Ora

Gisteren werd DKNY's Artworks launch party gehouden. Geheel in de stijl van een jaren 90 club party was er drank in overvloed, tonnen popcorn en natuurlijk een paar topmodellen. Cara Delevingne, het gezicht van het merk mocht dan ook niet ontbreken!
 
Cara droeg een echte nineties monochrome jumpsuit, met witte strepen langs de benen met een bijpassend bomberjack en sleehakken. Haar haar droeg ze in een lange vlecht en in haar oren zagen we edgy ear cuffs. Haar wifey Rita droeg bij aankomst zwarte gladiator sandalen met een blauwe-zwarte jurk. Voor haar optreden droeg ze voor de gelegenheid een DKNY trui en zilveren broek.

Schuren met Rita
Het beste deel van de avond was toen Cara - die toegaf dat ze momenteel werkt aan haar eigen muziek - op het podium stond met Rita Ora. Cara was nogal ondeugend, zo stuiterde ze over het podium, schuurde ze met Rita en ranselde ze Rita's derrière af met haar baseball cap. Ook pakte ze de microfoon van haar 'vrouwtje' af en zong ze Rita's hits 'Party en B*llshit' en 'Shine Ya Light' mee. Dat Cara kan zingen, hoorden we al in deze video voor LOVE magazine

De DKNY menigte reageerde enthousiast op Cara's solo, maar in het tweede filmpje hieronder zie je hoe Rita meerdere malen de microfoon probeert terug te krijgen van haar zangpartner!
 




 



 
Deel dit artikel
Back to top