Beauty

Beautybox review: mei

Beautybox staat deze maand in het teken van dagelijkse verzorging. De box is tot de nok toe gevuld met beautyproducten die niet in je dagelijkse verzorgingsritueel mogen ontbreken, zoals een goede tandpasta, gezichtscrème en conditioner.

 
De beautybox is goed gevuld deze week, met uitzondering van Decléor zitten er enkel full size producten in.
 
Bio-Oil helpt bij het verminderen van de zichtbaarheid van littekens, huidstriemen en pigmentvlekken. Daarnaast is Bio-Oil ideaal voor de verouderde of droge huid. Gebruik Bio-Oil voor het beste resultaat twee keer per dag, gedurende een minimumperiode van drie maanden.

€12,15 voor 60ml
 
Trind Nail Balsem is de perfecte verzorging voor de broze en droge nagels, wat ontstaat door een tekort aan natuurlijk nagelvocht. Trind Nail Balsem is vetvrij en bevat vochtregulerende ingrediënten die de natuurlijke vochtbalans van de nagel ondersteunen. Het product herstelt de nagels niet alleen, het helpt de nagels ook sterker worden. 

€14,95 fullsize   
 
De Decléor sample kit bevat twee producten: een nachtcrème en een balsem:
 
Aromessence Néroli Sérum Essentiel
Dit 100% natuurlijke serum verzacht de huid, bevordert de doorbloeding, verzacht en verhoogt de weerstand en geeft de teint weer glans. Daarnaast versterkt het de effectiviteit van de dagcrème. Het serum is geschikt voor alle huidtypen. De olieachtige structuur voelt niet vet aan en dringt snel door tot in het diepste van het weefsel. Het stimuleert en activeert de celregeneratie. Door de  bijzondere samenstelling van dit 100% natuurlijke product, wordt de conditie van de huid snel verbetert.  Het product is zeer zuinig in gebruik en bevat geen conserverings-, geur- en/of kleurstoffen. Fullsize Aromessence néroli - Sérum essentiel € 54,40 voor 15 ml.
 
Baume de Nuit Essentiel Néroli
Deze 100% natuurlijke, voedende (nacht) balsem is geschikt voor alle huidtypes. Deze balsem wordt ’s nachts gebruikt om vernieuwing van cellen te stimuleren. De huid kan zo rustig de werkzame bestanddelen opnemen die zij nodig heeft voor haar evenwicht. Het herstelt en verlicht de geïrriteerde opperhuid  en voegt daarnaast zuurstof toe aan de huid. Fullsize Baume de nuit essentiel néroli € 39,15 voor 15 ml.
 
Gliss Kur Ultimate Oil Elixir - Conditioner
 
beautybox mei

Eén van de productlijnen van Gliss Kur is ‘Ultamate Oil Elixir’. De Repair-Innovatie voor intensieve voeding en anti-haarbreuk. Deze lijn bestaat uit een shampoo, conditioner, anit-hairbreakage masker en een serum. Ultimate Oil Elixir bevat gouden deeltjes die schade aan het haar herstelt, het haar versterkt en het haar weer glad en zacht aan laten voelen. Je haar krijgt meer kracht en een intensieve glans.

€5,19 per stuk
 
Met dit kleurrijke oogpotlood uit de zomer-collectie van LOOkX steel jij de show deze zomer. Het is zowel geschikt voor enkel een subtiele aanzet als een eye-catching effect in combinatie met natuurlijke beige- en bruintinten op je ogen.

€ 17,65 per stuk
 

Prodent White Now bevat Blauw Actief Schuim dat een direct effect creëert: je tanden zien er onmiddellijk witter uit, al vanaf de eerste poetsbeurt. De formule bevat een witmakend effect die jouw tanden geleidelijk witter maakt. Prodent White Now biedt alle bescherming van een fluoride tandpasta en is geschikt voor dagelijks gebruik.

€ 2,99 voor 75 ml

 
Wil jij jezelf of een ander verwennen met een box vol beautyproducten waarvan de inhoud iedere maand weer een verrassing is? Word dan nu lid en ontvang iedere maand zo'n box. Een abonnement op de Beautybox kost €14,95 inclusief verzendkosten.
 
Heb jij de Beautybox al?
Deel dit artikel
Back to top