Fashion

Victoria's Secret hergebruikt foto's Kate Upton

Nadat Victoria's Secret casting director Sophia Neophitou gezegd heeft Kate Upton 'nooit te zullen boeken voor de fashion show', verscheen Kate Upton toch op de achterkant van de catalogus. Dit lijkt vreemd, maar nu schijnen de foto's van Kate Upton uit 2011 te dateren.

VS' fashion show casting director Sophie Neophitou zou het volgende gezegd hebben: “We would never use her. She is too obvious. She’s like a footballer’s wife, with the too-blond hair and that kind of face that anyone with enough money can go out and buy.” Toch verscheen Kate Upton vorige maand op mysterieuze wijze in en op de achterkant van de catalogus van Victoria's Secret.

Verschillende bronnen melden nu dat de foto's uit 2011 dateren en dat de rondborstige Kate Upton op dit moment niet onder contract is bij Victoria's Secret. De foto's zouden dus gerecycled zijn, wat logischer zou zijn na de uitspraak van Sophia Neophitou, dan het model opnieuw boeken. Aan de andere kant heeft Kate Upton waarschijnlijk destijds een contract getekent, waarin staat dat Vicotria's Secret de foto's mag gebruiken wanneer ze willen.

Wij zijn echter van mening dat model staan voor Victoria's Secret ondergoed en meelopen in de fashion show twee totaal verschillende dingen zijn en dat de verschijning van Kate Upton ondanks de uitingen van Sophia Neophitou in de catalogus best mogelijk is, toch?



Ze lijkt inderdaad jonger op deze foto's, vinden jullie ook niet?





Deel dit artikel
Back to top