Beauty

Review: Bond Girls by OPI

James Bond kennen we allemaal, maar vergeet ook de Bond Babes niet! Nu het vijftig jaar geleden is dat de de eerste James Bond film uitgebracht werd, viert OPI dit met speciale Bond Girls nagellakjes, die zijn geïnspireerd op de Bond Babes. 

De OPI Bond Girls collectie bevat zes kleuren, die allemaal een liquid sand finish hebben. Dit is een matte finish met een korrelige, zanderige textuur. Door de toevoeging van glitter, metallic en parelmoer krijgen de lakjes een bijzonder effect.


 
Het aanbrengen van de eerste laag nagellak gaat bijzonder gemakkelijk. Iets moeilijker is het om een tweede laag - die bij alle lakjes nodig is - netjes aan te brengen. Dit komt door het liquid sand effect.

De nagellak blijft lang zitten en bladdert niet af, een groot pluspunt! Minder prettig is het verwijderen van de nagellak: je moet goed boenen om de 'zandkorreltjes' en glitter weg te krijgen. 

Jinx

Het lakje Jinx is felrood met gouden glitters en vernoemd naar Bond Babe Jinx uit Die Another Day. Eenn opvallend  lakje, perfect voor een avondje uit.



Vesper
Vesper is een donkerpaars lakje, waar ik als liefhebber van donkere nagellak hoge verwachtingen van had. Jammer genoeg vond ik het resultaat een beetje tegenvallen.



Pussy Galore
Pussy Galore is een lichtroze kleur met parelmoereffect en subtiele glitters. Niet al te opvallend en lekker girly.
 


Solitaire
And last but not least: Solitaire, een witte lak met metallic effect en glitters. Dit is mijn favoriete kleur!
 


Het Bond Girls by OPI nagellaksetje kost €18,95 en bevat vier flesjes van elk 3,75 ml. Naast deze vier kleuren zijn er nog twee andere kleuren verkrijgbaar: Tiffany Case, een blauwe lak met glitter, en Honey Ryder, een goud lakje met glitter. 
 
Alle kleuren zijn ook los te koop in flesjes van 15 ml voor € 14,25, onder andere bij Douglas en schoonheidssalons. Alle verkooppunten vind je hier.
Deel dit artikel
Back to top