Winnen

WIN: Twee Hush Hush lingeriesetjes//VERLOPEN

Ken jij het lingeriemerk Hush Hush al? Hush Hush is ontstaan uit de droom van een wereld waarin vrouwen zichzelf trakteren op een stukje betaalbare luxe: een mooi lingeriesetje, dus!

Met nieuwe en modieuze items onderscheidt Hush Hush lingerie zich. Elke collectie bestaat uit fashion items voor speciale momenten, gecombineerd met tops en bottoms voor alledaags comfort. Klinkt goed toch? Dan hebben wij goed nieuws: Fashionscene mag namelijk twee musthave lingeriesetjes van Hush Hush weggeven!

Supreme
De Supreme lingerielijn bestaat uit beha's en verschillende onderstukjes met leerachtige look. Dit lingeriesetje heeft een krachtige, maar sensuele uitstraling. 

HushHush lingerie winactie

An Intimate Affair
Lingerielijn An Intimate affair is er voor dagelijkse comfort, terwijl de satijnen details de collectie net dat beetje extra geven. De zachte microfibre heeft een perfecte pasvorm, de beha een lichte push up. Daarnaast zijn de satijnen bandjes van de beha afneembaar.

HushHush lingerie winactie

WIN
Fashionscene mag van Hush Hush van iedere lingerielijn één setje weggeven: 1x Supreme (Beha: 75D, broekje: Medium) en 1x An Intimate Affair (Beha: 75B, broekje: Small. Wil jij een van deze setjes winnen? Klik dan hieronder op meedoen en vergeet niet je adresgegevens én het item wat jij graag wilt winnen in te vullen.
Deel dit artikel
Back to top