Fashion

Update #2: Cover Favorites Juni: de mooiste mode covers

Nieuw op Fashionscene: de rubriek Cover Favorites, waarvoor wij maandelijks de mooiste, opvallendste en creatiefste covers selecteren.

Dit keer kozen we de leukste juni covers uit, en er zitten echte pareltjes tussen! Van Miley Cyrus tot Lana del Rey en Cara Delevingne tot Kate Moss: de mooiste covers zie je hier. Welke cover is jouw favoriet?


ELLE Spain trok model Christina Tosio een aerobicspakje aan en liet haar op het strand poseren. Lekker jaren 80, inclusief statement riem! 


Sarah Jessica Parker is fashionable as always op de cover van Harper's Bazaar Rusland. De hele shoot bekijk je hier.


Cindy Crawford laat zien dat ze het nog steeds kan en schittert met strak naar achter gekamd haar op de cover van Harper's Bazaar Spain. Sexy!


DuJour fotografeerde actrice Julianne Moore in een romantische en dromerige setting. Een prachtige cover, vinden wij. 


Wow! Model Zhang Ziyi is een plaatje op de cover van Numéro China, uitgevoerd in zwart-wit.


En ook Christy Turlington is  terug van weggeweest: Harper's Bazaar US strikte de Amerikaanse schone voor het juni nummer.


Vogue Paris zet een zanderige beach babe op de cover. Een sexy foto, zoals we van de Franse Vogue gewend zijn!


Noord Korea blijft dicht bij huis en koos een traditionele look, maar met een edge. Even inlijsten et voilá: deze cover kan zo aan de muur.


Het team van Vogue Rusland is niet bang voor vernieuwing en maakte deze cover met arty touch. Een plaatje!


Ook de Duitse Vogue kiest het strand als locatie. Een zongebruinde huid, strandhaar: daar kunnen wij alleen maar van dromen...


Emma Watson is all grown up op de cover van W Magazine. Het haar in golvende lokken, een diamanten ketting en roodgelakte nagels maken de foto klassiek, maar ook sexy. 


Solange Knowles is hotter dan hot op dit moment en niet langer 'het zusje van'. Deze dame gaan we op nog veel meer covers voorbij zien komen!


Het eerste woord dat opkomt bij het zien van deze covers: 90s! Natalia Vodianova werd natural op de foto gezet in warme, beige truien. Meer heeft deze Russische beauty ook niet nodig.

Juni June cover favorites magazine tijdschrift mode fashion Carey Mulligan
Carey Mulligan is ook deze maand een populaire cover girl: de actrice schittert op de iet wat duistere cover van Flaunt...


Het Canadese Fashion zet Lana del Rey op de cover - en dat kan ook eigenlijk niet mis gaan. Lana ziet er girly uit, met mooi haar en chique make-up. 


Ponystep kon niet kiezen en bracht twee covers uit: één met model Anais Mali, de ander met model Lais Rebeiro. Beide covers hebben een fijne 60s vibe!

USED juni june 2013 cover favorites fashion mode tijdschrift magazine
USED fotografeerde de Australische Jess Gold in een simpele setting. Witte blouse aan, haar naar achter gekamd: alleen de eyeliner valt op. Een arty cover, we like it!

Miss Vogue Australia cover favorites juni june 2013 magazine tijdschrift mode fashion
Miss Vogue Australia strikte - de eveneens Australische - Holly Rose voor de cover. Een zongebruinde huid, beachy haar: wij krijgen spontaan zin in de zomer!


Wow, wat een prachtige cover van ELLE Canada! Met zo'n statement top volstaat een simpele hairdo en subtiele make-up. Een beauty van een cover, vinden wij.

Miley Cyrus V Magazine juni june 2013 mode fashion tijdschrift magazine cover favorites
De cover shoot die Miley Cyrus voor V Magazine deed heb je vast wel voorbij zien komen. You either hate it or you love it! Bekijk de andere twee covers en de shoot hier.

juni cover favorites magazine tijdschrift mode fashion Harper's Bazaar

De cover van de Australische Harper's Bazaar is een plaatje! Edgy en met een pop of colour.

Vogue Portugal juni june 2013 cover Cara Delevingne
Cara Delevingne schrijft nog een Vogue cover op haar naam: dit keer strikte Vogue Portugal de Britse schone. 

Vogue US Kate juni june 2013 cover magazine tijdschrift
Vogue US riep Kate Upton uit tot American Dream Girl en wij begrijpen waarom! Blond haar, blauwe ogen en een killer body: Kate has it all.


Nicky Minaj straalt op de cover van Teen Vogue US in een heerlijke prinsessenjurk. Fierce & fabulous


Nog een cover voor Carey Mulligan deze week. Tom Allen zette de actrice voor Harper’s Bazaar UK op de foto in creaties van Prada. Bloemig, licht, we love it!
 
ELLE Japan juni june 2013 cover magazine tijdschrift mode fashion
Camille Rowe draagt een grungy outfit op de cover van ELLE Japan en zorgt zo voor volop inspiratie voor het festivalseizoen.
 
ELLE Miley Cyrus juni june 2013 cover tijdschrift magazine mode fashion
Miley Cyrus werd door Jan Welters op de foto gezet voor ELLE UK. Minder heftig dan de cover van V Magazine, maar even punk. Welke cover heeft jouw voorkeur?
 
Miss Vogue UK Cara Delevingne cover magazine tijdschrift mode fashion juni june 2013
Ja hoor, daar is ze weer: Cara Delevingne. Cara siert de eerste editie van Miss Vogue - het zusje van Vogue UK - en werd door Angelo Pennetta super girly op de foto gezet.

Kate Moss Vogue UK juni june 2013 cover magazine fashion mode tijdschrift
Grote zus Vogue zet de grote zus van Cara op de cover: Kate Moss! Een prachtige, retro cover is het geworden, geschoten door niemand minder dan Patrick Demarchelier.

 
 
Vs cover magazine tijdschrift favorites 2013 juni june mode fashion
Anne Vyalitsyna en Irina Shayk spelen een zwoele tweeling op de cover van VS. Sexy!
 
InStyle Zoe Saldana juni june 2013 cover favorites mode fashion tijdschrift magazine
And last but not least: girl on a mission Zoe Saldana op de cover van InStyle UK. De actrice draagt een poppig jurkje, afgestyled met punky sieraden. Hip en zomers!

Heb je de cover favorites van mei gemist? Bekijk ze hier!

Deel dit artikel
Back to top