Beauty

Georgia May Jagger over haar favo beauty producten

Georgia May Jagger is pas 21 jaar oud, maar we kennen haar en haar schoonheid inmiddels al jaren. Dat kan ook niet anders met ouders als Mick Jagger en ex-model Jerry Hall. Into The Gloss sprak met Georgia en haar moeder over beauty!

Georgia May Jagger:

"Ik hou van de gezichtsverzorging van Tracie Martyn; ik hou van minimale skincare. Qua make-up ben ik meer van de glamour, net als mijn moeder. Ze zeggen 'less is more' maar ik ben meer van de 'more is more'. Dat heb ik echt van mijn moeder
Jerry Hall: "Ik hou inderdaad van valse wimpers en rode lipstick"
Georgia: "Minimale make-up vind ik ook wel mooi, maar rode lipstick en big hair is geweldig. In onze family komt dat veel voor. Ik leer nu hoe ik zelf mijn make-up kan doen, ik kijk vooral veel mee tijdens shoots. Mijn moeder is incredible, ze doet altijd haar eigen make-up. Vroeger, toen ze nog model was, was het normaal om als model zelf je make-up te doen. Dat was part of the deal

Georgia: "(...) Ik moet mijn lippen scrubben voor ik rode lipstick op doe anders gaat het in alle hoekjes zitten enzo. Ik maak mijn eigen scrub met lippenbalsem en suiker."
Jerry: "Wat een goed idee!"
Georgia: "Dat is één van mijn homemade natuurlijke beauty tip.s Ik wissel met lippenbalsems de hele tijd af, ik koop altijd van die organic balsems."

Jerry: "Ik verander alleen mijn oogschaduws, nooit mijn eyeliner. Ik gebruik de Wet Powder van MAC met een kwastje. Ik gebruik het al zo lang ik mij kan herinneren. Ik ben onlangs gestart met het gebriken van de Rimmel Red Lipstick en ben daar heel tevreden over. Het is lekker mat, ik hou van een matte finish." 
Georgia: "Ik heb mensen poeder zien gebruiken om die matte finish te maken, maar ik heb er nog niet mee geëxpirimenteerd. Ik hou niet van glanzend, ik hou al helemaal niet van het gevoel van lipgloss. Maar het ziet er wel heel mooi uit." 

Jerry: "Mijn routine is makkelijk; Ik gebruik de Simple Cleansing Face Wipes en ik was mijn gezicht met de Sisley Foaming Cleanser. Dan warm k een doek op en maak ik daarmee nogmaals mijn gezicht schoon. Dan gebruik ik een heel dure crème van La Prairie. Het verandert gewoon je huid. Ik hou van de dure producten. Crème de la Mer, La Prairie Concentre en de Skin Caviar cream. Ik gebruik ook het lepeltje dat bij de crèmes zit, zodat er geen rotzooi in de pot zelf komt."
Georgia: "Ik hoorde dat je je crèmes eigenlijk in de koelkast moet bewaren om ze fris te houden." 
Jerry: "Zo lang bewaar ik ze niet"
Georgia: "Ze doet niet aan plastische chirurgie of chemische peelings enzo, ze kan losgaan op de dure crèmes." 

georgia may jagger favoriete beauty producten

Eerder vertelde Georgia in de Britse Grazia al over haar favoriete beauty producten, die ze ook met BFF Cara Delevingne deelt... 

Deel dit artikel
Back to top