Fashion

Donatella Versace over haar liefde voor Lady Gaga

Donatella Versace en Lady Gaga zijn dikke mik. Sinds de twee elkaar enkele jaren geleden ontmoetten, wordt Lady Gaga regelmatig gespot in kleding van Versace - in de videoclip van The Edge of Glory droeg de popster vintage Versace jurken - en laten beide mode-iconen zich enkel positief over elkaar uit. 
 
Dat Lady Gaga en Donatella goede vrienden zijn, werd nog eens duidelijk in een artikel dat Donatella voor het Italiaanse modetijdschrift Amica schreef. “Ik ben er trots op te kunnen zeggen dat Lady Gaga een vriend van me is,” schrijft Donatella. “Ze is vastbesloten, ze weet wat ze wilt: recht op het hart van het modehuis afgaan en de kleding aan een nieuwe generatie laten zien, to all her fashion-lovers fans. Ik ben er zeker van dat als Gianni nog had geleefd, hij een groot fan van haar zou zijn geweest.”
 
Donatella prees Lady Gaga’s onafhankelijke stijl, haar professionele houding en haar vermogen om een directe, sterke band met haar fans op te bouwen. “Ik ben erg blij dat ze deel is van de Versace familie,” concludeerde Donatella. Dat is Lady Gaga zelf ook: zij bedankte Donatella vorig jaar tijdens haar optreden in Milaan voor haar “stijl suggesties, voor de kleding en voor de vriendschap.” Best Friends Forever, dus!

Lady Gaga Donatella Versace vrienden best friends foto
Beeld: Littlemonsters.com
Deel dit artikel
Back to top