Fashion

Obsessed with my: Yves Saint Laurent Multi Bag

In 'Obsessed with my' laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een can’t live without rode Chanel lippenstift, gebreide kabeltrui van oma, die rib-uit-je-lijf designerbag of dat ene festival shirt waar je een flink aantal plezierige uurtjes in hebt staan springen. Deze week Nataša Kolláriková van blog Fashionpolished en haar Yves Saint Laurent Multi Bag.

"Omdat ik regelmatig feestjes en events bezoek, vond ik het belangrijk om een mooie, zwarte basis tas te hebben. Ik werkte in een high-end schoenen- en tassenzaak en ik keek al een paar seizoenen rond naar de perfecte tas. Omdat mijn zwarte basis tas aan heel wat eisen moest voldoen, kon ik de juiste maar niet vinden. Hij moest niet te groot of te klein zijn, makkelijk om over de schouder te dragen en niet opzichtig maar stijlvol. Ook mocht het merk niet te opvallend te zien zijn. Toen deze Yves Saint Laurent Multi Bag in de uitverkoop kwam, kon ik mijn geluk niet op. Ik koop niet vaak designer items, maar bij deze tas had ik het geld er wel voor over."

obsessed with my blogger fashionpolished look outfit Yves Saint Laurent Multy multi Bag

Mijn 'kindje'

"De Multi Bag heeft het perfecte formaat en kan zowel sportief als stijlvol gedragen worden: hij is superhandig in gebruik. Hiernaast maakt de tas elke outfit helemaal af. Ik draag hem nu, 3 jaar later, nog steeds met veel trots en het is echt mijn 'kindje'. Als ik één ding mocht houden en de rest van mijn garderobe weg moest doen, zou ik zonder twijfel voor mijn Yves Saint Laurent Multi Bag kiezen."

Clean cut
"Zoals ik al aangaf, maakt de Multi Bag iedere outfit af. Ik neem hem mee naar een etentje, maar ook als ik even snel naar de universiteit moet. Mijn eigen kledingstijl is de afgelopen twee jaar veranderd, ik ben nu helemaal gek op clean cut items in wit, zwart of grijs. Verder draag ik graag een goede jeans en ben ik verslaafd aan mooie hakken. Ik kan ook niet zonder een nette, zwarte skinny en fijne sieraden. Ik kan mijn stijl het beste omschrijven als vrouwelijk en clean."
 
obsessed with my blogger fashionpolished look outfit Yves Saint Laurent Multy multi Bag

Mode
"Mode speelt een grote rol in mijn leven, ik ben er elke dag mee bezig en het blijft me elke dag boeien. Shoppen is maar een klein onderdeel van mijn passie voor mode, ik houd ervan om creatief bezig te zijn door middel van outfitposts of door erover te schrijven. Verder vind ik het leuk om nieuwe merken te ontdekken, volg ik elke fashionweek en kan ik uren naar streetstyle shots kijken op internet: it´s a lifestyle!"

obsessed with my blogger fashionpolished look outfit Yves Saint Laurent Multy multi Bag

Blog
"Jarenlang liepen mijn beste vriendin Stephanie en ik rond met verschillende creatieve ideeën. We bezochten verschillende fashion feestjes, een paar edities van de Amsterdam Fashionweek en we waren altijd bezig met fashion, fotografie en tekst. We hebben er lang niets mee gedaan, tot we in januari 2013 eindelijke de stoute schoenen aantrokken en onze eigen blog begonnen. Op www.fashionpolished.com kunnen wij al onze creativiteit kwijt en dat voelt heerlijk." 

Wil jij ook met een bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan jouw verhaal inclusief enkele foto's naar info@fashionscene.nl. Waarom is je liefde voor jouw item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in 'Obsessed with my'!
Deel dit artikel
Back to top