Fashion

Van Rita Ora tot Whitney Port: Coachella in Instagram-foto's

Coachella is misschien wel het bekendste festival ter wereld. Ieder jaar trekt tout bekend en onbekend Amerika naar Indio, Californië en inmiddels heeft Coachella zo'n grote reputatie opgebouwd, dat sommigen zelfs de oceaan over vliegen om drie dagen lang te feesten!

Dit jaar werden er weer heel wat celebrities gespot tijdens Coachella, waaronder Allesandra Ambrosio en Rita Ora. Wij zetten de leukste Instagram-foto's voor je op een rijtje!

Aimee Song Coachella
Blogger Aimee Song - bekend van Song of Style - ging samen met haar zusje (foto links) en wat vrienden naar het festival. Foto rechts: "Hot day #coachella calls for coconut water!"

Allesandra Ambrosio COachella
Victoria's Secret Angel Allesandra Ambrosio met haar bestie tijdens een concert, en rechts poserend op een paard!

Ashley Benson Coachella
Ashley Benson staat volop in de spotlights door haar rol in Spring Breakers en ging samen met een groep vrienden naar Coachella, waar ze collega Katy Perry tegenkwam!

Chiara Ferragamo Coachella
Chiara Ferragni - beter bekend als The Blonde Salad - vloog van Italië naar de VS om Coachella mee te maken. En wat is een festival zonder pizza? 

Hilary Duff Coachella
Hilary Duff deed een group hug met zus Haylie en vriendin, en postte en foto van haar Coachella must haves. "Coachella bound..."

Nicky Hilton Coachella
Nicky Hilton was ook van de partij - hier in innige omhelsing met Emma Roberts - en rechts met actrice Jessica Szohr. Zo'n bloemenkrans willen wij ook!

Rita Ora Coachella
Rita Ora moet één van de hipste bezoekers van Coachella zijn geweest. Links in een felgekleurd T-shirt en mirrored sunnies, rechts in een shirt van Jeremy Scott x Adidas. We like!

Vanessa Hudgens Coachella
You either hate it or love it: Vanessa Hudgens liet haar handen met henna beschilderen én ging langs de manicure voor wel heel opvallende nail art. Op de rechter foto zijn we Vanessa onderweg naar Coachella, met flaphoed en beachy haar.

Whitney Port Coachella
Whitney Port danste in het rond op Coachella en had net zoals Hilary moeite met keuzes maken: vijftien paar schoenen voor drie dagen? Check!

Deel dit artikel
Back to top