Beauty

Beautybox: 1 jaar editie!

Beautybox bestaat 1 jaar! We laten jullie natuurlijk iedere maand zien wat er in de spannende beauty boxen zit, maar nu is het een extra feestelijke editie. Kijk je mee?

In de box zaten dit keer allemaal cadeautjes. Zoals bijvoorbeeld het extra Beautybox spiegeltje! En natuurlijk was er weer een mooie selectie gemaakt van fijn beauty producten. 

beautybox maart 2013

Uitpakken maar!

Make-up Studio - Fluid Liner
Make-up Studio is één van onze favoriete merken! In de beautybox zit een fijne Fluid Liner in Sparkling Black, Sparkling Green of Sparkling Brown met een heel mooi metallic effect. De liner heeft een stevige punt dus je kunt heel makkelijk een strakke lijn aanbrengen. 

Scottish Fine Soap - Soap in a Tin
Deze handzeep heeft exfoliërende, verzorgende en hydraterende eigenschappen van haver, hyacint, zeewier en heide. En -heel belangrijk- hij is proefdiervrij. In de Beautybox zat de speciale Thank You variant om alle abonnees te bedanken voor hun lidmaatschap. 

Thierry Mugler - Womanity
Een eco-vriendelijk parfum! Dit unieke parfum ontwikkelt zich op iedere huid anders. Je vindt vijgen en kaviaar in het parfum en de bedenker wilde hiermee vrouwen wereldwijd met elkaar verbinden. 

Miners - Tin o' Tint
Dit hippe merk uit de UK is volledig geinspireerd door mode, tonaangevende trends en kleuren op de catwalk. Deze Tin o' Tint won onlangs een heuse Beauty Award! 

Red Carpet Queen - Bullet Proof Nail Polish
Deze nagellak bevat een hoge dodis nitrocellulose waardoor de nagellak helemaal 'Bullet Proof' is. Red Carpet Queen ontwikkelde hem in dé kleuren van dit moment. Fijn, want zo blijft je favoriete kleur lang zitten zonder chips & drips! 

Beautybookers voucher
Vergeet jij ook vaak tijdens je drukke (werk)dag de kapper te bellen voor een afspraak? Of weet je niet waar je last-minute terecht kunt voor een pedicure als (eindelijk) de zon weer begint te schijnen? Een herkenbaar probleem voor veel vrouwen. Gelukkig kan je vanaf nu terecht bij BeautyBookers om gemakkelijk al je beauty- en kappersafspraken maken. Vind, vergelijk en boek direct een behandeling bij je favoriete salon via www.beautybookers.nl!


beautybox maart 2013

Wil jij jezelf of een ander ook verwennen met een Beautybox waarvan de inhoud iedere maand weer een verrassing is? Word dan nu lid en ontvang iedere maand zo’n box. Via de website van Beautybox kun je je aanmelden voor een abonnement. Voor € 14,95, inclusief verzendkosten, krijg je deze box met heerlijke producten thuisgestuurd. Wees er snel bij en ontvang de april-editie.
Deel dit artikel
Back to top