Winnen

WIN: Lacoste zonnebril t.w.v. € 159,90 //VERLOPEN

Sinds 1933 staat het merk LACOSTE symbool voor relaxte elegantie. Het merk is groot geworden vanuit haar sportieve oorsprong en de bekende krokodil is inmiddels een icoon voor trendy sportwear. Ter gelegenheid van haar 80-jarig bestaan heeft LACOSTE een exclusieve collectie uitgebracht met onder andere geweldige flash zonnebrillen, helemaal on trend of zoals LACOSTE het zegt: 'Unconventional Chic'. En jij kunt één van deze unieke zonnebrillen in speciale geschenkverpakking winnen!

EDITION (L148S) is de vernieuwde, succesvolle LACOSTE klassieke aviator uit de jaren 80.  De klassieke bril is een must in elke garderobe en het LACOSTE model met gekleurd metalen montuur en geëmailleerde, gekleurde belijning is helemaal van nu. De zonnebril is verkrijgbaar in de kleuren navy blauw met witte en rode belijning, cypress green met witte en rode belijning en wit met navy blauwe en rode belijning.

win prijsvraag zonnebril lacoste

UNEXPECTED (L149S) is een lichte variant op de klassieke aviator. Het model heeft een gekleurde metalen structuur met geëmailleerde, gekleurde belijning en uniek gekleurde flash lenzen. Flash zonnebrillen zijn een van de grootste zonnebrillentrends van 2013 en Fashionscene mag deze bril met de blauwe glazen dan ook weggeven aan een gelukkige winnaar. Het model is verkrijgbaar in groen met gele belijning en groene flash lenzen, blauw met gele belijning en blauwe flash lenzen en grijs met blauwe belijning en smoke flash lenzen.

WIN:

Wil jij deze trendy Lacoste zonnebril winnen en de zomer door een blauwe bril bekijken? Klik dan hieronder op meedoen en vul je adresgegevens in om kans te maken.

Deel dit artikel
Back to top