Winnen

WIN: Come Get Fashion pakket //VERLOPEN

Bij webshop Come Get Fashion vind je vrouwelijke items met een stoere twist voor echte modeliefhebbers. De shop wordt continu up to date gehouden volgens de laatste modetrends en alle items zijn zeer betaalbaar. Fashionscene mag van Come Get Fashion een megapakket weggeven met daarin genoeg items om je hele voorjaarsgarderobe te vernieuwen!

Oprichtster Mirthe heeft naast haar shop ook een modeblog Fashion Mind: "Ik ben de shop begonnen uit liefde voor mode. Ik wil leuke, trendy en vooral betaalbare items verkopen. Mijn motto is dan ook dat iedereen er leuk uit moeten kunnen zien. Mijn shop is bedoeld voor meiden die er graag volgens de laatste trends bijlopen. Ik kijk naast de catwalkshows bijvoorbeeld ook naar andere bloggers voor inspiratie. In mijn shop vind je dan ook vele trendy items die helemaal van nu zijn."



Het megapakket dat Fashionscene aan één lucky winner mag weggeven bestaat uit:
Biker boots met studs, € 34,95. 
Strappy spiked heels, € 29,95.
Korss watch black, € 24,95.
Studded biker jacket, € 34,95. 
Sequin army jacket, € 34,95.
Spiked loafer black, € 22,95.
Punk bracelet black en rosegold,  € 4,95 per stuk.
Skull scarf,  € 8,95.
Armor ring silver, € 5,95.
Above knuckle ring, € 5,95.
Statement necklace, € 8,95.
Cross bracelet, € 7,95.
Pyramid studs 12mm, € 4,95.
Collar tips silver, € 4,95.

WIN:

Wil jij dit mega Come Get Fashion pakket winnen en er binnenkort helemaal on trend bijlopen? Klik dan hieronder op meedoen en vul je adresgegevens en kleding- en schoenmaat in.
 

Deel dit artikel
Back to top