Beauty

Video + eerste beelden: Cara Delevingne voor YSL Beauty

In januari verklapte Cara Delevingne al op Twitter dat ze een shoot had gedaan voor YSL Beauty en nu zijn de eerste beelden en de video te zien. Het model is het nieuwe gezicht van de YSL Baby Doll make-up lijn. Cara vond het blijkbaar niet genoeg om het beauty gezicht voor één merk te zijn want eerder deze maand lanceerde ze ook al een nieuwe campagne voor het Burberry Body Tender parfum. 

De jaren 60 stijl campagne lanceert eerst de Beauty Doll mascara en de beelden zijn geschoten door fotograaf Terry Richardson. De 20-jarige Cara draagt een all black Saint Laurent ensemble, ontworpen door Hedi Slimane. De valse wimper-effect mascara komt in een karakteristieke gouden YSL verpakking met Baby Doll in roze geschreven letters aan de zijkant.

cara delevingne ysl beaute baby dolll mascara terry richardson beauty campaign campagne shoot

Droom mascara
"De Mascara Volume Effet Faux Cils Baby Doll is alles waar ik ooit van gedroomd heb", zegt Lloyd Simmons, creatief directeur van YSL Beauty. "Het is een mascara die krult en de wimpers scheidt om ze de ideale dikte te geven, zonder ze te verzwaren." 

 
cara delevingne ysl beaute baby dolll mascara terry richardson beauty campaign campagne shootcara delevingne ysl beaute baby dolll mascara terry richardson beauty campaign campagne shoot
 
Deel dit artikel
Back to top