Beauty

New beauty products: big update!

Er komen wekelijks zoveel beauty producten uit dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom zetten wij de leukste producten die wij de afgelopen tijd tegenkwamen voor je onder elkaar!

hermes jour d'hermes

Hermès - Jour d'Hermes

Onlangs bracht modehuis Hermès de geur Jour d'Hermes uit; een ode aan het aanbreken van een nieuwe dag. Wij kunnen op de redactie geen genoeg krijgen van de zachte, frisse bloemengeur. De geur vormt een eerbetoon aan de natuur, het leven en de jeugdigheid. De fles is overigens alleen al een plaatje; een flacon ontworpen door Pierre Hardy. 

Lookx change daycream

LOOkX Change Daycream - SPF 15

Deze nieuwe dagcrème van LOOkx  is op algen en bonen gebaseerd, waardoor je je huid verstevigt en lift. Ook fijn voor de lange termijn, want de crème versterkt namelijk het bindweefsel en gaat daardoor rimpelvorming tegen. 
50ml, € 69,90

clinique chubby sticks

Clinique Chubby Sticks intense
Wie kan er nog zonder de dikke potlood-lippenbalsems van Clinique? De sticks zijn zo populair dat Clinique besloot acht nieuwe tinten te ontwikkelen die extra veel kleur afgeven. Twee van de acht kleuren zijn alleen online verkrijgbaar, maar de andere zes scoor je bij ieder Clinique verkooppunt. De sticks verzorgen je lippen natuurlijk evengoed, doordat ze verrijkt zijn met shea-, mangopittenboter en jojoba-olie. De ideale combi tussen een lipbalsem en een dekkende lipstick! 
€ 18,80

etat put

Etat Pur biomimetische zonverzorging

Klinkt heel moeilijk, maar is eigenlijk heel simpel! Etat Pur brengt namelijk deze zonverzorgingslijn uit met minerale filters en een zo eenvoudig mogelijke samenstelling. De lijn is hypo-allergeen, bevat maximaal 10 ingrediënten en bevat geen organische chemische filters, minerale oliëen of siliconen. Voordeel van een minerale zonverzorging? Het werkt direct na het aanbrengen, dringt niet in de huid, maar laat ook geen witte waas achter. Etat Put is trouwens het eerste merk dat een minerale zonne-olie op de markt brengt. 
Spray Solaire SPF 15/UVA 10 € 15,60
Spray Solaire SPF 30/UVA 16 € 17,80
Spray Solaire SPF 50+/UVA 25 € 19,60
De producten van Etat Put zijn alleen online verkrijgbaar en daardoor voordelig voor de hoge kwaliteit die de producten bieden. 

deborah lippmann ijsjes lakjes

Deborah Lippmann De Staccato collectie
Nagels als ijsjes! Dat krijg je als je pastelkleurige nagellak mengt met zwarte glitters. De lakjes doen je denken aan je favoriete suikerspin, Oreo's of mint chocolate chip ijs! Als je daar niet direct mee in de zomerstemming komt? Debbie, hoofdredacteur van ons knappe zusje Beautyscene, maakte er mooie swatches mee, bekijk ze hier
De lakjes zijn vanaf eind deze maand te koop voor € 20,95

join the club xerjoff

Xerjoff Join the club parfum
Het Italiaanse luxe parfumhuis Xerjoff staat sinds 2004 bekend om haar luxe parfums. Nu heeft het parfumhuis een nieuwe collectie uitgebracht 'Join The Club' met 10 eaux de parfums met odes aan golf, zeilen, theater, meditatie, mode, sigaren, jazz, dichtkunst, reizen en polo. Leuke aan de parfum is dat ze exclusief zijn en voor dames én heren gebruikt kunnen worden. Nog leuker? Bij elk flacon hoort een persoonlijke code waarmee de liefhebber toegang krijgt tot een eigen members club op internet met nieuws en initiatieven rondom de gekozen geur. 
50 ml, € 135,- 
Verkrijgbaar vanaf eind deze maand bij exclusieve parfumeries

Deel dit artikel
Back to top