Fashion

Anti-cellulite broeken van Wrangler te koop!

Je huid verzorgen met kleding? Volgens Wrangler kan dat! Het bekende jeansmerk drie spijkerbroeken ontwikkeld, met elk een eigen verzorgende werking. De Wrangler Denim Spa lijn kan bijvoorbeeld cellulite verminderen of gewoon je huid hydrateren. 

wrangler denim spa jeans


Behalve dat de spijkerbroeken verzorgen, zijn ze ook nog eens to die voor! Door de microcapsules met vochtinbrengende of slankmakende ingredienten blijft je huid niet alleen lekker zacht, de jeans zelf heeft ook een 'softe' feeling. Er zijn drie verschillende wassingen met alle drie een andere werking. 

wrangler denim spa jeans cellulite

Smooth Legs, Asos, € 110,37

Smooth Legs
Deze jeans met diepblauwe wassing is verrijkt met een cellulite & moisturising formule. Door onder andere de caffeine die er in verwerkt is, zal cellulite afnemen. De werking blijft zo'n 15 draagbeurten aanwezig en je kunt de jeans vier tot zes keer wassen. 

olive wrangler jeans

Olive extract, Asos, € 110,37

Olive Extract
Deze middenblauwe jeans is verrijkt met olijven, waardoor je benen gehydrateerd worden tijdens het dagen. Ook kun je een zachte olijfgeur ruiken aan de jeans! De werking blijft zes tot acht wasbeurten aanwezig. 

wrangler denim spa aloe vera

Aloe Vera, Asos, € 110,37

Aloe Vera
Speciaal voor de gevoelige (en in de winter droge) huidjes is er de Aloe Vera jeans met de meest lichte wassing. Aloe Vera zal de gevoelige en droge huid kalmeren tijdens het dragen. Ook bij deze jeans blijft de werking zes tot acht wasbeurten zitten. 

Mocht je de jeans acht keer gewassen hebben, dan kun je met de spuitbus die er bij geleverd is je jeans weer insprayen. Dit effect verdwijnt wel direct weer na een wasbeurt, dus dit zul je dan na iedere wasbeurt moeten doen. In totaal kun je de jeans  67 tot 95 keer dragen. 

Lizzie Jagger Spa Denim jeans Wrangler

Het gezicht: Lizzie Jagger
Lizzie Jagger, de 28-jarige dochter van Mick Jagger is het gezicht van de Denim Spa collectie. Ook volgens haar zijn de jeans veel zachter dan andere spijkerbroeken. Uiteraard wilden we dat zelf ervaren; hoofdredacteur Esmée probeerde de Smooth Legs jeans. Een groot succes, want de jeans zitten bijna net zo zacht als een normale legging! 

wrangler denim spa jeans

Fashionscene's hoofdredacteur Esmée (rechts) en Girlscene's Annemerel testen de Smooth Legs jeans!

Deel dit artikel
Back to top