Beauty

Beautybox review: februari

Maart is al begonnen, maar de februari box zijn we niet zo snel vergeten! Daarom geven we jullie alsnog een kijkje in de Beautybox van februari met als thema liefde. En met liefde bedoelen we natuurlijk niet alleen het verwennen van je lover; ook jezelf verwennen hoort erbij. 

De producten in de Beautybox van februari waren dus bedoeld om jezelf en je partner te verwennen én natuurlijk om je schoonheid te benadrukken. 

beautybox februari

beautybox februari

Superlooks- Lipstick
Lippen om te zoenen, wie wil dit nou niet? Deze longlasting lipstick van Superlooks heeft een unieke samenstelling van rijke pigmenten voor een langdurige dekking. Een echte must-have lippenstift met voedende ingrediënten voor zachte en sexy lippen. In de box vind jij één van vele prachtige kleuren. 

Fullsize € 11,95

beautybox februari

Baci - wimpers
Oogverblindende wimpers zijn tegenwoordig onmisbaar!  Opvallende ogen kunnen je look tot een heel nieuw niveau brengen. Baci is van origine een lingerie label, maar ze hebben nu óók een nieuwe wimper lijn van dit sexy merk! De lijn bestaat uit 220 soorten wimpers voor een spectaculaire look. Van basic naturel tot extravagant met veren en glamourachtig met strass. 

Fullsize v.a. € 4,95 per set

massage olie



Swede - Massage Olie
Of je nou alleen bent, net een nieuwe vlam hebt of al jaren samen; iedereen verdient het om regelmatig verwend te worden met een overheerlijke massage! De Massage Olie van Swede heeft verschillende smaakjes en is gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Geschikt voor professionele massage of intieme momenten met elkaar...

Fullsize € 12,95 / 50 ml

februari beautybox

 

Superlooks - Matte Eye Shadow
Niks aantrekkelijker dan een verleidelijke oogopslag... Met de zeer hoog gepigmenteerde oogschaduw van Superlooks creëer je een oogverblindend resultaat! De oogschaduw is makkelijk te mengen en te blenden met andere kleuren en kan tevens nat worden gebruikt voor een dieper en langduriger resultaat. 

Fullsize € 7,95 

Februari beautybox

 

OPI - Nagellak
Wie vindt mooi verzorgde handen met een passend liefdes-kleurtje nou niet aantrekkelijk? Het kleurenpallet van OPI maakt je look voor een bijzonder avondje uit helemaal af! De kwaliteit van de nagellak is uitstekend en de kleuren zijn makkelijk op te brengen en heel lang houdbaar. We love OPI

Fullsize € 14,25 / 15 ml

februari beautybox

 

REE - Massage Olie
Of je nou alleen bent, net een nieuwe vlam hebt of al jaren samen, iedereen verdient het om regelmatig verwend te worden met een overheerlijke massage! Geniet met elkaar van deze heerlijke, zachte massage olie voor een ontspannende lichaamsmassage. Het geeft de huid haar soepelheid door de verzorgende bestanddelen en verspreid een lekkere ontspannende geur. 

Fullsize € 11,50 / 150 ml

beautybox februari

Bonacure - Schwarzkopf Professional - Rescue Intense Leave-in Spray Treatment
Gezond, glanzend en zacht haar, dat is wat we het liefst voelen als we met onze handen door het haar strijken. En al helemaal in deze liefdesmaand! De Rescue Intense Leave-in Spray Treatment geeft zwaar beschadigd haar nieuwe kracht en elasticiteit zonder het zwaar te maken. De perfecte behandeling om je haar 100% aaibaar te maken. 

Fullsize € 18,60 / 200 ml
 

beautybox februari


Swarovski Aura - Eau de Toilette
Het nr. 1 product dat absoluut niet mag ontbreken tijdens een romantisch avondje is een verleidelijk parfum. Het team van Beautybox is verliefd geworden op Aura van Swarovski. Eigenlijk was het liefde op het eerste gezicht, want het flesje alleen al is een juweel om te zien! Speciaal voor jouw date-night dit sensuele parfum van Swarovski. De betoverende mix van amber en witte musk doet iedereen smelten. 

Fullsize € 40,68  / 30 ml

beautybox februari

Wil jij jezelf of een ander ook verwennen met een Beautybox waarvan de inhoud iedere maand weer een verrassing is? Word dan nu lid en ontvang iedere maand zo’n box. Via de website van Beautybox kun je je aanmelden voor een abonnement. Voor 14,95, inclusief verzendkosten, krijg je deze box met heerlijke producten thuisgestuurd. Wees er snel bij en ontvang de maart-editie.

Deel dit artikel
Back to top