Fashion

Weekendtip: C4C vintage Jumble Sale

Een paar Louboutins killer heels of een vintage Chanel 2.55 voor een fractie van de prijs? Deze en nog meer unieke koopjes vind je in de schatkamer van de Jumble Sale. Na het grote succes van de allereerste Kilo Sale ooit in december, keert C4CVintage op 3 maart  terug in Trouw. Maar nu weer met wat nieuws!

De Jumble Sale vindt zijn oorsprong in Londen. Deze tweedehandse koopjesmarkt, gevuld met de mooiste en meest betaalbare (vintage) kleding, accessoires en schoenen van particulieren, is al jaren een grote hit onder Londense fashion lovers. En nu is het in Amsterdam! Of je nou op zoek bent naar high end fashion of een bijzondere special: je vindt het hier, tegen de best mogelijke prijzen. 

Prijzen vanaf € 5,-
Van echte vintage zoals de mooiste over-the-knee sixties laarzen of een one-of-a-kind seventies jurk, tot bekende merken die hun collecties tegen de scherpst mogelijke prijzen aanbieden. En wat dacht je van schoenen van Louis Vuitton, Prada en Gucci. De Amsterdamse fashionista weet inmiddels wel dat je op de C4CVintage Fair de mooiste vintage - en fashion pareltjes op de kop kan tikken. Met prijzen vanaf 5 euro kan het niet anders dan dat JIJ hier ook slaagt. 

Goede doel
Hiermee 'sponsor' je niet alleen je garderobe, maar doneer je ook het goede doel Out of The Closet, een tweedehands (vintage) winkel en counseling centrum waar iedereen zich gratis op HIV kan laten testem. De opbrengst de winkel gaat volledig naar de Aids Healthcare Foundation. 

De 2000m2 vol vintage voor dames en heren vind je in Trouw Amsterdan aanstaande zondag van 13u tot 18u. Je betaalt € 5,- entree en het parkeren is gratis!


jumble sale c4c Trouw

Deel dit artikel
Back to top