Fashion

Fashionseen #25

Dagelijks schrijven zij over trends, ontwerpers, shows, DIY's en outfits. Maar wat dragen zij zelf, tikkend achter hun laptops? In de rubriek Fashionseen zie je iedere week snapshots van de outfits van de Fashionscene redactie!



Fashionscene's redacteur Daphne is haar eigen arm party gestart!

levi's 140 jaar

Hoofdredacteur Esmée bezocht met Girlscene's Danique de viering van het 140-jarig bestaan van Levi's. Ze lieten een 501 short en boyfriend jeans customizen.

petit bateau kitsune shirt collectie colletion wearing outfit

Redacteur Raquel droeg dit Petit Bateau x Kitsuné colorblock T-shirt in de klassieke Franse (en Hollandse) kleuren blauw, wit, rood.

fashionseen 25

Hoofdredacteur Esmée scoorde deze zachtoranje blouse met gouden knoopjes in de negen straatjes, ook kocht ze bijpassende oorbellen. 



  Daphne scoorde deze gouden schakelketting bij de H&M.


.... en deze bijpassende gouden accessoires.

uggs mini

Dinsdag werden de nieuwe collecties van Ugg gepresenteerd aan de retailers, gelukkig mocht Esmée ook een kijkje nemen. Zelf is ze heel blij met deze gloednieuwe mini-Uggs!



Collega Claartje van Vrouwen.nl racede in haar lunchpauze naar de Zara voor de nieuwste collectie. Dit is het resultaat!

astrid bryan boek hollywood vrouw la tips amazing astrid in wonderland

Hoofdredacteur Esmée en redacteur Raquel lezen deze week allebei het boek Amazing Astrid van Hollywood vrouw Astrid Bryan: veel fashion en tips voor Los Angeles!

Deel dit artikel
Back to top