Fashion

Hip of horror: wijn tappen uit je tas

Wat doe je als je iets zoekt, maar je kunt nergens kunt vinden? Dan sla je zelf aan het designen. Zo dacht ontwerpster Chris Nauta ook. Zij heeft een nieuwe tassenlijn ontworpen met tassen die jou de mogelijkheid bieden om je eigen wijn uit te tappen.

Ideaal voor de zomer; voor openbare festivals, strand, picknick. De tassen zijn van rubber en waterdicht. Aan de onderkant van de voorzijde zit een gat waar het kraantje van een zak wijn in past. Deze zakken met drie liter wijn (wit, rood of rosé) zijn verkrijgbaar in supermarkten en passen precies in de tas. Ook is er nog genoeg ruimte over om koelelementen en glaasjes toe te voegen.  



Volgens de ontwerpster zijn tassen hét antwoord op de economische crisis.  "Festivalgangers hoeven nu bij openbare festivals niet meer uren in de rij te staan voor een duur wijntje. Ook is het ideaal voor op het strand of bij een picknick,"  vertelt Chris Nauta.

Elke tas is uniek. Chris Nauta verwerkt op de voorkant mooie stoffen en applicaties. Ook is het mogelijk om een speciale opdracht te verstrekken. Je bent echter niet verplicht wijn te drinken; de tas kan ook als gewone schoudertas gebruikt worden. Voor het gat zit een klepje, zodat de tas ook helemaal dicht kan.  

Fan? De tas is vanaf half maart voor  €69,00 verkrijgbaar op www.fantastisch.nu

Deel dit artikel
Back to top