Winnen

The Sting lanceert webshop + win shoptrip naar Londen!

The Sting opent vandaag eindelijk een webshop. Hurray! Na Londen, Frankfurt en Antwerpen komt de Nederlandse modeketen nu naar jouw huiskamer. Dat moet natuurlijk gevierd worden en dat doet The Sting door amazing prijzen weg te geven, waaronder gift cards en de hoofdprijs: een trip naar Londen!

Het concept van The Sting is doorvertaald naar de online shop, inclusief het exclusieve assortiment met meer dan 1.000 artikelen. Bezoekers stappen in de virtuele wereld van The Sting en kunnen met de online paspop hun outfit mixen en matchen.
 
The Sting verkoopt onder andere Sutherland, Amy & Ivy, Revelation en Non Grada. In totaal kan de bezoeker meer dan 25 exclusieve merken shoppen. Door de Trends & Styles pagina’s blijft de bezoeker op de hoogte van de trends uit de nieuwe SS13 collecties en de musthaves van het modeseizoen.
 


Dat The Sting nu eindelijk ook een online store heeft en letterlijk naar jouw huiskamer komt, moet natuurlijk groots gevierd worden en dus geeft The Sting geweldige prijzen weg! Allereerst ontvangt iedereen die meedoet aan de actie gratis verzending op de nieuwe webshop TheSting.com. En dan maak je ook nog kans op één van de volgende prijzen: 87 Gift Cards van verschillende waarden, 3x een Gift Card t.w.v. € 250,- die besteed kan worden met behulp van een personal stylist, The Sting stoel en de hoofdprijs: een shoppingtrip naar Londen met 3 vrienden en €500 shoptegoed bij The Sting in Londen, midden op het Picadilly Circus. Als klap op de vuurpijl slaap je in het Luxury Sanderson Hotel. Met de onderstaande foto's geven we je alvast een sfeerimpressie:











Wil je weten hoe je kunt winnen? Kijk dan hier voor meer informatie over hoe je meedoet aan de actie.

Deel dit artikel
Back to top