Beauty

Winter Musthaves in de Beautybox

Met de kou, sneeuw en vooral verwarming hebben we allemaal heel snel last van een enorm droge huid. Daarom staat de januari-editie van de Beautybox volledig in het teken van Winter Musthaves: producten waarmee jij jouw huid, look en zelfs huis winterproof maakt.

Je huis? Jazeker! Je krijgt naast de fijne producten voor je gezicht en lichaam, een heerlijke ruikende Beautybox Geurkaars. Fijn om tijdens het nemen van een maskertje lekker aan te steken. 

beautybox januari 2013

Om het jaar goed te beginnen is er ook weer een Gouden Wikkel verstopt. Ben je de lucky abonnee die deze ontvangt? Dan krijg je een reischeque van Jiba aangeboden ter waarde van € 1000,-! Geen Gouden Wikkel? Niet getreurd, want alle Beautybox-leden ontvangen € 50,- op het reisaanbod van Jiba. 

beautybox januari 2013
beautybox januari 2013

RoC® Enydrial®
De huid krijgt heel wat te verduren in de winter. Door guur weer en droge hete lucht binnenshuis droogt de huid uit. Het RoC® Enydrial®-assortiment hydrateert rijkelijk en diepgaand en is speciaal ontwikkeld voor de (chronische) droge huid. De productlijn verzacht een geprikkelde huid, versterkt de afweer en beperkt het vochtverlies. 

RoC® – Enydrial Extra Emolient Douche crème 
Deze cleanser is zeepvrij, geurvrij en vrij van parabenen. Het reinigt zacht de droge tot zeer droge en gevoelige huid. Zowel geschikt voor het gezicht als het lichaam. 

Fullsize
€ 16,95 / 400 ml

RoC® – Enydrial Extra Emolient Body Balse
Deze voedende balsem brengt het vochtgehalte op peil en laat jouw huid weer soepel en zacht aanvoelen. 

Fullsize
€ 16,95 / 200ml


beautybox januari 2013
beautybox januari 2013

Dove Winter Care
Wist je dat Dove een speciale, limited edition Winter Care-lijn uitbrengt? In de winter vergt het veranderende weer veel van je huid. Dove limited edition Winter Care, met rijke formules, geeft intensieve verzorging die je juist nodig hebt tijdens de barre wintermaanden. De lijn, bestaande uit een douchecrème, bodylotion en een body- crème, voedt de huid dankzij de technologieën DeepCare Complex (in de bodylotion en bodycrème) en Nutrium Moisture (in de douchecrème), zodat de huid zich herstelt. De nieuwe lijn bevat bovendien een warme geur van amber die zorgt voor een heerlijke sensatie en een ontspannen gevoel. Zo kun je jezelf heerlijk verwennen als het buiten guur en koud is!

Fullsize
Douchecrème € 3,49 / 250 ml
Bodylotion € 6,99 / 250 ml


beautybox januari 2013

Rover Hair - Luxurious Leave In Conditioner
Een gezonde, verzorgde haardos, wie wil dat niet? De Luxurious Leave In Conditioner Spray van Rover Hair voedt, herstelt, hydrateert, beschermt en versterkt jouw haar tot in de puntjes. Na gebruik van dit product lijkt het net of je bij de kapper bent geweest, een echt ‘celebrity’ gevoel!

Fullsize
€ 17,95 / 150 ml


beautybox januari 2013

 

Palmers – Cocoa Butter Lipbalm
Deze vernieuwde balsem van Palmer’s bevat een hoge concentratie superverzorgende cacaoboter en is verrijkt met extra vitamine E. Vocht – en vetherstellende eigenschappen zullen jouw lippen soepel en zacht laten aanvoelen. Een echte musthave deze winter!

Fullsize
€ 2,09 / 4 gr


beautybox januari 2013

TEEEZ – Eve’s  Ready to Wear Lipstick
Niet alleen je huid, maar ook je lippen hebben wat te verduren tijdens de wintermaanden. Deze lipstick van TEEZ heeft een unieke formule waardoor de lipstick als zijde over je lippen glijdt, ook op beschadigde lippen. De toevoeging van wilde mango heeft een herstellende, voedende en hydraterende werking. 

Fullsize
€ 7,49 / 3,5 gr


 
beautybox januari 2013

Beautea – Spoil me Handcrème 
Verwen, bescherm, hydrateer en verzacht je handen met de rijke crème van Beautea! Witte thee-extracten beschermen jouw huid tegen omgevingsinvloeden. Extra fijn is dat de crème niet vet is en snel door de huid wordt opgenomen, een onmisbaar product in het winterseizoen!

Fullsize
€ 14,00 / 100 ml


beautybox januari 2013

Beautea – Comfort me Gezichtsmasker
In de winter is er niks lekkerder dan jouw huid een opkikker te geven met het gezichtsmasker van Beautea! Het verfrist, reinigt, kalmeert en hydrateert de huid. Daarnaast absorbeert het onzuiverheden en helpt het om dode huidcellen te verwijderen. Laat je huid stralen! 

Fullsize
€ 34,90 / 50 ml


beautybox januari 2013

Wil jij jezelf of een ander ook verwennen met een Beautybox waarvan de inhoud iedere maand weer een verrassing is? Word dan nu lid en ontvang iedere maand zo’n box. Via de website van Beautybox kun je je aanmelden voor een abonnement. Voor 14,95, inclusief verzendkosten, krijg je deze box met heerlijke producten thuisgestuurd. Wees er snel bij en ontvang de februari-editie.  

Deel dit artikel
Back to top