Winnen

WIN: 3x Janzen Valentijn pakket //VERLOPEN

Met Valentijn voor de deur is de speurtocht naar lieve cadeautjes weer begonnen. Fashionscene mag jullie blij maken want we mogen drie heerlijke JANZEN pakketten weggeven met de gehele Fuchsia 69 geurlijn!
 
JANZEN staat voor puur, open en echt. Parfums, body-basics, accessoires en badlinnen die rust uitstralen en energie geven. Zuiver, heerlijk, ongecompliceerd en bereikbaar. JANZEN is continue op zoek naar de allerbeste ingrediënten. Zoals heerlijke oliën en geuren uit Grasse. Met zes verschillende parfums is er voor ieder wat wils, zo is de Fuchsia 69 lijn met ingrediënten als witte bloemen, jasmijn, anjers en ylang ylang natuurlijk perfect voor Valentijnsdag.
 
win valentijn janzen body verzorings pakket idee cadeau kadootje liefde partner wat geven met vrouw

Parfumkaarsen
Je huis is een plek om te ontspannen en om je terug te trekken. JANZEN heeft daarom een nieuwe lijn parfum kaarsen gelanceerd, een geursensatie in sfeervol licht. Extra mooi is het design glas van de JANZEN parfum kaarsen: een blikvanger in je interieur en het perfecte cadeautje.
 
win valentijn janzen body verzorings pakket idee cadeau kadootje liefde partner wat geven met vrouw geurkaars
 
WIN!
Fashionscene mag van JANZEN drie pakketten weggeven t.w.v. € 70,- per pakket. Hierin zit de gehele geurlijn Fuchsia 69 met een Scrub, Body Cream, Showerfoam, de heerlijke Parfumsticks én de nieuwe parfumkaars voor een extra romantische touch. Zo heb je alle benodigdheden voor een echt (JAN)ZEN momentje in huis! Klik hieronder op meedoen en vergeet niet je adresgegevens in te vullen om kans te maken.

win valentijn janzen body verzorings pakket idee cadeau kadootje liefde partner wat geven met vrouw

Deel dit artikel
Back to top