Fashion

Obsessed with my: faux fur

In 'Obsessed with my' laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een can’t live without rode Chanel lippenstift, gebreide kabeltrui van oma, die rib-uit-je-lijf designerbag of dat ene festival shirt waar je een flink aantal plezierige uurtjes in hebt staan springen. Deze week modeliefhebber Charonne Ngoma en haar faux fur van Supertrash. 
 
"Ik ben Charonne Ngoma, een 18-jarige student en ik houd ontzettend veel van mode. Het liefste shop ik bij winkels als Zara en Supertrash. Ik ben daarom ook sinds kort een blog begonnen. Ik ben helemaal obsessed met mijn faux fur die mij superwarm houdt met dit koude weer!" "
 
obsessed with my looks outfits blogger faux fur supertrash

Uitverkocht!
"Ik heb de jas gekocht bij de Supertrash store in Maastricht. De jas had ik al eens eerder zien hangen toen ik met een vriendin in de stad iets ging eten en ik vond hem helemaal geweldig. Maar ik had mijzelf beloofd om geen kleding meer te kopen, aangezien ik die maand al net iets te veel had uitgegeven aan kleding. But I was so in love dat ik hem die week alsnog ging kopen, maar toen was de jas ineens uitverkocht! Ik moest hem per se hebben, dus toen heb ik de jas laten bestellen uit een andere stad waar ze mijn maat nog wel hadden. Ik kan mijn faux fur met zowat bijna alles combineren, hij is lekker warm en ik weet zeker dat ik deze jas nog jaren met plezier ga dragen!"
 
obsessed with my looks outfits blogger faux fur supertrash obsessed with my looks outfits blogger faux fur supertrash

Wil jij ook met een bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan jouw verhaal inclusief enkele foto's naar info@fashionscene.nl. Waarom is je liefde voor jouw item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in 'Obsessed with my'!
Deel dit artikel
Back to top