Fashion

Sale outfits onder de €100

Vimodos is de online shop voor kleding van topmerken zoals G-Star, Supertrash, Ugg, Shabbies Amsterdam en Vero Moda. Februari is budgetmaand bij Vimodos en dus shop je voor kleine prijsjes in de webshop. Scoor nu de mooiste items met megakorting!

Het is namelijk sale bij Vimodos, de wintercollectie van de shop is flink afgeprijsd met kortingen van 50% en 70%! Je vindt hier genoeg jassen, warme truien, stoere shirts, vrouwelijke tops en heel veel jeans, broeken en schoenen van de meest uiteenlopende merken zoals Aaiko, Friis & Company, Soaked in Luxury en Selected Femme, voor aantrekkelijk prijsjes. Je kunt gegarandeerd slagen voor een complete outfit onder de €100,-.



Bij Vimodos kun je niet alleen terecht voor online shoppen. In de modeblog kun je ook terecht voor modeadvies. Hier lees je alles over bijvoorbeeld dresscodes, bodytypes en kleuradvies. In shop de stijl van kun je de stijl van celebrities shoppen, denk aan Doutzen Kroes, Blake Lively, Beyonce en Kim Kardashian. In de blogs vertelt Vimodos jou onder andere hoe je de huidige trends kunt toepassen met artikelen uit de sale. Zo loop je er helemaal volgens de laatste trends bij, maar voor super lage prijzen!

Een goede service is bij online (sale) shoppen ook heel belangrijk, en dat begrijpt Vimodos. Bestel je op werkdagen voor 21:00, dan heb je de kleding de volgende dag al in huis! En je betaalt ook geen verzendkosten! Je kunt je kleding dus rustig thuis passen en wanneer je niet tevreden bent over je aankoop kun je binnen 30 dagen kosteloos retourneren. So easy! Ga snel naar Vimodos.nl en leef je uit in de sale!

Doe alvast je inspiratie op uit de onderstaande outfits!










 

Deel dit artikel
Back to top