Fashion

Interview: Lauren Conrad over beautygeheimen

Reality tv-ster, designer, schrijfster, mega-blogger, eco-ondernemer en eigenaar van LaurenConrad.com. Lauren Conrad is een bezige bij en vooral heel succesvol. Lucky magazine vraagt Lauren naar haar geheimen over haar gezonde haar tot haar perfecte eyeliner!

Je haar zit altijd perfect. Hoe vaak stijl en was je het?

"Om eerlijk te zijn, is het niet perfect. Ik bedoel, ik heb mijn eigen haarstyliste, die al jaren mijn haar doet. Ze helpt mij met knippen, kleuren en alles, maar eigenlijk laat ik mijn haar gewoon haar gang gaan. Ik was het één keer in de twee, drie dagen en ik stijl het zelf eigenlijk nooit."

We hoorden dat je jezelf iedere avond een manicure geeft. Heb je tips of geheimen?

"Vroeger deed ik het iedere avond, het was mijn favoriete ding om te doen, mijn uitlaatklep aan het einde van de dag. Maar ik ben op het moment heel druk, dus ik doe het nog maar een paar avonden. Qua kleur houd ik rekening met wat ik de aankomende dagen te doen heb. Maar meestal wordt het rood, een neutrale kleur of juist een donkere."

Is er een stijl- of beautyadvies dat je leven heeft veranderd?

"Ik weet niet meer wie mij dit vertelde, maar het was 'zorg ervoor dat je kleding op maat is'. Zoals de meeste mensen droeg ik veel kleding van het rek. Maar het maakt een groot verschil als kleding is aangepast aan jouw lichaam. Vooral bij een cocktail dress. Kleine aanpassingen kunnen je zo 5 kilo lichter laten lijken."

Hoe krijg je je cat eyeliner zo perfect?

"Oefenen en wattenstaafjes. Ik dip een wattenstaafje in make-up remover en dep het op mijn foutjes. Ik gebruik Mark Painted Black liquid eyeliner ($6,50) en die sleep ik langs mijn ooglijn en dan, afhankelijk van de vorm van je oog, kun je voor dramatisch gaan of een klein puntje. Je moet gewoon proberen, totdat je de vorm hebt gevonden die voor jou werkt."

Zijn er fashion momenten waar je spijt van hebt?

"Ik probeer nooit te kijken naar wat ik de eerste paar seizoenen van Laguna Beach droeg. Want dat was best wel ernstig. Van top tot teen. Afgelopen zomer herhaalde MTV alle afleveringen en altijd als ik het zie, denk ik "Ahh, noo!". Ik droeg capri broeken en er zaten veel missers tussen!"

Hoe heeft je rol in een reality tv-show je reputatie in de fashion industry beïnvloed?

"De tv-show hielp mijn reputatie niet echt. Het was moeilijk om serieus genomen te worden. Maar ik denk dat het feit dat ik modeopleiding heb gevolgd en in de industrie heb gewerkt mij hebben geholpen. Maar ik denk dat het goed is dat je het gevoel hebt dat je jezelf moet bewijzen, want dan zul je altijd een beetje harder werken."

Heb je spring trends waar je enthousiast over bent of een specifieke show uit 2013 die je is bijgebleven?

"Ik hou van Alice + Olivia en Kate Spade, omdat hun collectie fun is en ze zijn erg goed met details."





Deel dit artikel
Back to top