Winnen

WIN: 2x Roze Nikon Coolpix S3300 //VERLOPEN

Ben jij een trend lover? En houd je van fotograferen? Let dan goed op want Fashionscene mag van Nikon maar liefst twee camera's weggeven! De COOLPIX S3300 is dé camera voor iedere fashionista, deze Nikon legt jezelf en je outfits namelijk perfect op de gevoelige plaat vast met talloze functies zoals een glimlachtimer, knipperdetectie en huidverzachting. De COOLPIX S3300 is verkrijgbaar in acht kleuren: goud, zilver, zwart, groen, roze, paars, rood en blauw. Lees snel verder hoe jij de roze versie kunt winnen!

De slanke COOLPIX S3300 met 16 megapixels past in je handtas alsof hij er speciaal voor is gemaakt. De camera start supersnel op zodat jij elk inspiratiemoment meteen kunt vastleggen: op foto en op video. Om het plaatje af te maken, kun je gebruik maken van hippe filtereffecten in de camera.  


 

WIN!
Upload jouw beste foto waarmee jij het thema I AM A TREND LOVER uitbeeldt op de Nikon Facebook App. Denk bijvoorbeeld aan streetstyle fotografie, details van mooie sieraden, jouw designer bag of die killer heels. Fashionscene kiest uit alle inzendingen de twee meest originele foto's met de leukste toelichting. De winnaars ontvangen deze toffe roze Nikon Coolpix S3300 compactcamera ter waarde van 139 euro. Meedoen kan t/m 27 februari 2013.
 
win winnen prijsvraag nikon camera coolpix s3300 review prijs specificaties i am a trend lover winactie
Deel dit artikel
Back to top