Beauty

Doutzen over haar eet- & sportgewoontes

Wanneer we het over een Nederlands topmodel hebben, hebben we het over Doutzen Kroes. Ze staat bekend om haar super gespierde lichaam, mooie gezichtje en haar gezonde eetgewoontes. Bij haar shoot voor Vogue UK deed Doutzen ook een interview en hierin vertelt ze hoe ze sport en wat ze zoal eet!

Wij filterden de vragen over haar eet- en sportgewoontes voor je uit het interview!

Is voor jou buiten of binnen sporten heel anders?
"Ik geef de voorkeur aan buiten sporten in de frisse lucht in plaats van in de sportschool met airco waar je iedereen's -ik weet niet wat- inademt. Wanneer ik in New York ben ren ik buiten langs de Hudson River, dat vind ik heerlijk. Maar ik doe ook veel boks- en touwtjespringtrainingen. Ik hou van goed zweten en keihard trainen, mijn beste work-outs zijn meestal cardio. Ze zijn goed voor mijn lichaam en tegelijk geven ze me een goed gevoel. Ik doe ook Pilates om te stretchen, maar ik vind het niet echt leuk. Ik neem mijn springtouw overal mee naartoe. 

Heb je andere gezonde tips voor ons?
"Ik neem altijd vitamine C en ik heb een ochtendroutine met drie shakes:
- Wanneer ik wakker word pers ik een citroen, een grapefruit en een sinaasappel uit voor mijn man, zoon en voor mezelf. 
- Dan mix ik green powder (Original Superfood Greens van Whole Foods), tarwegras (The Power of Grass, Whole Foods), chiazaadjes en water. Het is supersmerig, maar je moet het gewoon in één keer opdringen. 
- Voor mijn derde shake mix ik banaan, chiazaadjes, cacao bonen, Camu en Maca olie. 

Na al die shakes achter elkaar zit ik altijd vol. Dan ga ik naar mijn werk en eet ik mijn normale ontbijt."


Wat zijn jouw tips om na je zwangerschap weer back in shape te komen?
"Ik realiseer me dat ik bevoorrecht ben, omdat het mijn werk is om er zo uit te zien en om naar de sportschool te gaan. Nadat ik mijn zoon kreeg ben ik als een gek gaan sporten. Maar het zit ook een beetje in mijn genen, mijn moeder was ook zo slank nadat ze een baby had gekregen. Maar ik heb ook heel mijn leven gesport. Ik fietste altijd naar school en deed veel sporten, dus mijn spieren hebben een goed 'geheugen'. Voor een platte buik drink ik geen alcohol en eet ik geen uien en broccoli, want ik word er opgeblazen van. Maar ook tijdens deze shoot had ik net pizza gegeten tijdens de lunch, want niemand had me voorbereid! Maar ik weet hoe ik mijn lichaam moet bewegen en ik had het perfecte licht en een goede fotograaf. Mijn buik is trouwens nooit mijn probleemgebied geweest, dat is gewoon geluk!"

doutzen shakes

 
Deel dit artikel
Back to top