Fashion

Report: Samsung EcoBubble Ladies Night

Zondagavond was het een zeer gezellige boel bij Pathe Spui in Den Haag. Via Samsung EcoBubble konden vrouwen kansmaken op een luxe avondje uit naar de exclusieve Samsung EcoBubble Ladies Night.

De in totaal 350 winnaressen verzamelden zich dit weeked bij The Penthouse die een spectaculair uitzicht biedt over heel Den Haag. Na een verfrissend glaasje bubbels en lekkere hapjes werden de dames per limousine naar het centrum gebracht. Via de rode loper werd iedereen in de bioscoop ontvangen door Renate Verbaan. Na een leuke speech mocht iedereen op teken van de blondine onder hun stoel kijken, want maar liefst 5 lucky ladies wonnen een gloednieuwe Samsung EcoBubble wasmachine.

Nadien dimden de lichten en werd de feel-good movie ‘Alles is Familie’ vertoond met o.a. Carice van Houten, Thijs Römer en Benja Bruijning in de hoofdrol. Na het gieren en brullen van het lachen werd het publiek na afloop van de film weer per limousine naar The Penthouse gebracht. Alle vriendinnen hebben gegarandeerd een supergezellige avond achter de rug die ze niet zo snel zullen vergeten. De Samsung EcoBubble Ladies Night was zeer geslaagd!


 

Deel dit artikel
Back to top