Fashion

Lookbook: Monki Spring/Summer 2013

Monki 's SS13 collectie is geïnspireerd op de vier elementen - lucht, water, aarde en vuur - en een gloednieuwe: technologie. Het vijfde element is geïnspireerd op het idee dat mensen technologie inmiddels als een natuurlijk onderdeel van onze wereld zien. 
 
De collectie bestaat uit vijf trends, een voor elk element. Lucht wordt vertegenwoordigd door een zachte kleurenpalet - mint groen, petrol blauw en romige grijs - en stoffen vol gaten, zoals kant, fijne breisels en broderie anglaise. De intensiteit van het vuur komt door in zwart-wit abstract en digitale prints, terwijl de water trend blauwtinten bevat, en patronen geïnspireerd op reflecties, kleurstofbaden en regenwolken. Aarde bevat de kleuren van het zuidelijk halfrond en de patronen van traditionele ambachten.

De stukken van het nieuwe technologie element zijn verspreid over het seizoen. In deze trend zijn er nieuwe materialen gebruikt - helder plastic, pailletten, rieten, en onverwachte texturen - en een palet van kleuren die variëren van intense roze, koraal, limoen en geel tot beige, grijs en wit.

Bekijk de lookbook images met de vijf trends hieronder.
 

monki lookbook collectie 2013 lente zomermonki lookbook collectie 2013 lente zomermonki lookbook collectie 2013 lente zomermonki lookbook collectie 2013 lente zomermonki lookbook collectie 2013 lente zomermonki lookbook collectie 2013 lente zomermonki lookbook collectie 2013 lente zomermonki lookbook collectie 2013 lente zomer

Beeld: Boe Marion
Deel dit artikel
Back to top